JE L' TREBA DA PADNE MRTVA GLAVA? DUŠMANI SE IGRAJU SA ŽIVOTIMA! Oglasila se Dalilina majka nakon što se Dejan SAMOPOVREĐIVAO
Foto: Printscreen/TV Pink, Dado Đilas

neviđena propast

JE L' TREBA DA PADNE MRTVA GLAVA? DUŠMANI SE IGRAJU SA ŽIVOTIMA! Oglasila se Dalilina majka nakon što se Dejan SAMOPOVREĐIVAO

Rijaliti -

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević oglasila što je Dejan Dragojević razbio sebi glavu zbog svađe sa Dalilom i Filipom Carem.

- Koliko volim Dejana za svaku njegovu suzu i Dalilinu platiće ološi... To nisu ljudi, to su monstrumi! Imam ja dokaznog materijala kad zatreba za ove koji su do juče bili niko i ništa i sad se malo izgradili na osnovu "Zadruge" - rekla je ona za Blic i dodala:

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Biljana Dragojević
foto: Printscreen/TV Pink

- Jedino rešenje je da ja uđem i razotkrijem sve dole i da pokažem nekima gde im je mesto Uplašila sam se kad sam videla sve ovo. Ubeđuju Dejana u suprotno, a tako i Dalilu. Igraju se životima. Deca se vole, ali dušmani im ne daju. Taman su se pomirili i sve lepo, kad sinoć haos. Ovo kad Huso vidi nikome neće biti dobro. Ćutao je, ali tek sad nek se mnogi čuvaju. Je l treba da padne mrtva glava...- kaže Dalilina majka.

Emina Mujić, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:15

Maja Marinković s njim provela Srpsku novu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track