CAR UTEŠIO UPLAKANU DALILU POSLE HAOSA SA DEJANOM: Sa bivšim mužem više neće da PROGOVORI, a ovako reaguje na Filipove POLJUPCE!
Foto: Printscreen

ZBLIŽILI SE

CAR UTEŠIO UPLAKANU DALILU POSLE HAOSA SA DEJANOM: Sa bivšim mužem više neće da PROGOVORI, a ovako reaguje na Filipove POLJUPCE!

Rijaliti -

Kada je Filip Car izašao iz pušionice, Dalila Dragojević se obratila Dejanu Dragojeviću, iako su doneli odluku da više nikada ne pričaju. Tokom razgovora je završila u suzama.

- Ono što si ostavio na čuvanje kod mene uzmi, između tebe i mene je došao definitivno kraj. I nikad više, nikad više, ja ti se ocem svojim kunem, nikad ti se više neću približiti. Ti si za mene čovek koji ne postoji, to neka ti bude jasno. Ti meni kažeš dobar dan posle svega što sam preživela zbog tebe - govorila je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Dobro - rekao je Dejan.

- Zapamti ovaj datum, od danas ne postojiš - dodala je Dragojevićka.

- Ja tebi nisam ništa uradio - rekao je Dragojević.

- Posle sve griže savesti koju sam osetila, doživela sam_ "Dobar dan". A ti sad skačeš za proteine, jedeš, a ja ništa ceo dan nisam stavila u usta. Ja ću ovde da se raspadnem. Ja ti se izvinjavam za štipanje, ali sad postajem svesna svega. Ti i ja ne možemo da budemo zajedno više nikad - dodala je ona.

- Treba da iskuliramo, posvađaćemo se. Ti si radila iz griže savesti, ja iz ljubavi - govorio je on.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Ti ništa nisi radio iz ljubavi. Ako hoćeš, možemo sutra da pričamo - istakla je Dalila.

- Nikad nećemo da pričamo - odbrusila je Dalila.

- Dobro - rekao je Dejan.

- Zaboravi na sve što smo pričali i to je gotovo. Posle svega mi se smeješ - zamerila je ona.

- Ti si se meni smejala. Boli me p*čka. Nedelja je dug dan, možemo da ti pričamo, a ja da ti otežavam neću. A ti priredim ono što si ti meni, neću nikad. A ono što sam rekao kad se završi rijaliti, to stoji. Ali moraš biti svesna sebe i šta si uradila zbog piva - rekao je Dragojević i izašao.

Dalila Dragojević je nakon emotivnog sloma poslušala Marka Đedovića i otišla u ekonomsko dvorište kako bi isplakala svoju dušu daleko od svih.

Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Filip Car je jedini čuo njene urlike i prišao joj. On je uspeo da je uteši i prekine njene suze, nakon čega je ona odmah zapalila cigaretu. S obzirom da je Car ima kapu na glavi, u trenutku kada su se zagrlili se ne vidi jasno da li je došli i do poljupca, ali sudeći po položaju njihove glave i sakrivene bubice vrlo je moguće jeste.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:11

MOLIM FANATIKE DA PRESTANU DA MI PIŠU NA KUĆNU ADRESU: Mina Vrbaški JAVNO SPALILA pismo u kome se pominje Car

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja