PORODICA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA: Oglasila se Aleksandrina drugarica nakon SKANDALOZNE VRELE AKCIJE: Ništa nam nije JASNO!
Foto: Printscreen/Zadruga

Nisu očekivali ovakvo slobodno ponašanje od nje!

PORODICA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA: Oglasila se Aleksandrina drugarica nakon SKANDALOZNE VRELE AKCIJE: Ništa nam nije JASNO!

Rijaliti -

Aleksandra Momčilović i Ivan Dragić su obnovili svoju romansu, koju su započeli prvih dana šeste sezone "Zadruge, a onda potom su zatresli pab vrelom akcijom, međutim ubrzo je usledio i raskid, a sada se oglasila Aleksandrina drugarica i tom prilikom dala svoj sud o novonastaloj situaciji.

Naime, akon svega, oglasila s Aleksandrina najbolja drugarica Dijana koja nije krila, koliko je šokirana:

Ivan Dragić, Aleksandra Momčilović
foto: Printscreen/Zadruga

- Pričala sam o tome sa Aleksandrinom mamom, ne znam šta bih vam rekla iskreno. Svi su šokirani! Aleksandra u privatnom životu nije takva, devojka je skroz normalna, korektna, pristojna, živi i radi, samostalna je, razumete... Mi smo svi šokirani ovim što se desilo. Možda nisam dovoljno kompetentna da dajem odgovore na ta pitanja vezana za te "trojke" o kojima je pričala, odnose sa ženama, meni to ništa nije jasno, nisam znala da se to dešavalo - započinje priču Dijana, otkriva kakvo je mišljenje njene majke o Dragiću:

Ivan Dragić
foto: Printscreen YouTube

- Njena majka smatra da je Ivan jedan normalan dečko koji joj se u početku svideo, međutim kada se desilo to tuširanje i sve vezano sa tim, svi smo se, blago rečeno, šokirali, ali dobro, verovatno će Aleksandra imati dobar argument kako bi nam objasnila šta se dešavalo. Bez obzira na sve, ona je naša, volimo je, podržavamo, uvek smo tu za nju i ostaćemo uz nju bilo šta da uradi. Nedostaje mi, želela bih joj da poručim da bude pametna i da naravno pazi šta radi zbog njenog boljeg sutra. Nismo očekivali ovo od nje, jeste 21. vek, Aleksandra i ja se družimo sto godina, ali neke stvari nismo očekivali, ali smo uz nju svi - zaključuje Aleksandrina drugarica.

Kurir.rs/M.K/Pink

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track