Najnovije vesti

PRVO SUOČAVANJE LJUBAVNICE I ŽENE! Ana iznela nove informacije o Anđeli: Nisi bila samo sa dva muškarca! Đuričićeva joj ODBRUSILA
Foto: Printscreen YouTube

ANA ZAPRETILA REŠETANJEM

PRVO SUOČAVANJE LJUBAVNICE I ŽENE! Ana iznela nove informacije o Anđeli: Nisi bila samo sa dva muškarca! Đuričićeva joj ODBRUSILA

Rijaliti
22:47h

Nakon ulaska bivše Zvezdanove žene, Ane Ćurčić nastala je čitava bura na društvenim mrežama. Nakon prvog suočavanja Ćurčićeve i Slavnića strasti se nisu smirivale.

Sada je na red došlo i suočavanje Anđele i Ane po prvi put nakon Aninog ulaska.

Voditeljka je postavila Anđeli pitanje zbog čega izbegava Anu, na šta je Đuričićeva odgovorila sledeće:

Anđela Đuričić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Ne izbegavamo se mi, ja izbegavam nju. Ukućani misle da sam ja luda, ali nisam. Ja nemam šta da kažem toj ženi. Moram da je pogledam u lice, do kraja ove Zadruge. Sramota me je i neprijatno mi je. Može da mi kaže šta god hoće, prihvatam svaku uvredu. Neću joj uzvratiti. Opravdanje za ovo ne postoji - rekla je Anđela.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen YouTube

- Ja na ovu devojčicu nisam ljubomorna. Ona je meni jedna jadna slika kako neko ne treba da izgleda. Ono što se ona predstavila u "Zadruzi 5" je čista laž i blef. Zvezdan je gledao tu sezonu, nikada nismo komentarisali ko je kakav. On je meni između redova rekao da je ona fina, čedna i poštena, meni nije. Scena sa Matejom, do Mateje ćemo tek doći. Moraš da se strpiš za mesec, dva tek ću tada da te rešetam. Ne treba da lažeš Zvezdana, da si bila samo sa dva muškarca, treba da mu se izviniš sada - rekla je Ana.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen YouTube

- Ja sam imala dva momka koji mogu sada da se oglase. Nikada se nisu oglašavali. Ja znam ko sam i šta sam - dobacila je Anđela.

- Ti ne znaš ko si i šta si - dodala je Ana.

- To što Vam se javio neki Mateja, Petar apsolutno me ne zanima. Neću dozvoliti da se na mene baca mrlja - kazala je Anđela.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju
00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja