2 LAVA NA KAPIJI, FASADA U BOJI NARA: Ovo je kuća u Herceg Novom u kojoj je odrasla Anđela, a evo od čega joj žive roditelji
Foto: Shutterstock, Printscreen/VIP NEWS BALKAN, screenshot Pink tv

2 LAVA NA KAPIJI, FASADA U BOJI NARA: Ovo je kuća u Herceg Novom u kojoj je odrasla Anđela, a evo od čega joj žive roditelji

Rijaliti -

Anđela Đuričić, od omiljene smerne devojke, preko noći postala je najomraženija osoba u Beloj kući zbog veza sa Zvezdanom Slavnićem, koji je javno ostavio suprugu Anu Ćurčić zbog nje.

Lepu Anđu iz Crne Gore javnost je upoznala u petoj sezoni rijalitija "Zadruga". Ona je privukla veliku pažnju svojim ulaskom, i trenutno važi za jednu od najatraktivnijih učesnica, iako se o njenom životu zapravo malo zna.

Na mreži se pojavio snimak Anđeline porodične kuće u kojoj je odrasla.

Kuća je veoma prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smeštena na samoj obali Jadranskog mora. Celu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Nekada je u prizemlju postojala prodavnica, koja je bila neko vreme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smeštaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive.

Herceg Novi
foto: Shutterstock

Podsetimo, kako je Kurir Stars saznao, prijatelji s kojima je išla u školu ne mogu da veruju da je to ona Anđela s kojom su delili klupu u Srednjoškolskom centru "Ivan Goran Kovačić" na Savini.

- Ovo nije Anđela koju sam ja poznavala. U šoku sam ne samo ja, već svi koji smo je poznavali. Ona je bila povučena. Smerna devojka. Tiha, mirna i čedna. Bila sam iznenađena kada se prvi put pojavila u "Zadruzi". Ne znam ni kako je stigla do rijalitija. A ovo što je uradila sa starijim muškarcem, još pri tome robijašem, nikako ne mogu da shvatim - rekla je za Kurir drugarica s kojom je išla u školu.

kurir.rs/Srbijadanas/Vip NEWS BALKAN

Bonus video:

03:54

VOLEO BIH DA SU MI JAVILI DA JE ZVEZDAN UBIJEN! Moka do detalja otkrio kako je Zvezdan usmrtio Olivera Jovanovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja