SVE TAJNE ANĐELINE PORODICE! Biznis im donosi ozbiljne pare, a posle SMRTI SINA ovo se potpuno promenilo!
Foto: Nenad Kostić, Kurir, Printscreen

ŠOK!

SVE TAJNE ANĐELINE PORODICE! Biznis im donosi ozbiljne pare, a posle SMRTI SINA ovo se potpuno promenilo!

Rijaliti -

Anđela Đuričić, tokom šeste sezone, potpuno je promenila svoj život, ali i život svojiih roditelja, kada je ušla u ljubavnu vezu sa 22 godine starijim i zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Domaća javnost je zanemela, a spekulacije o njenim roditeljima, prošlosti i burnom životu van Zadruge su se rapidno širile.

Anđela Đuričić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Njeni roditelji su kako je Kurir pisao, otišli u inostranstvo, kako bi se sklonili od halabuke i pritiska koji ih okružuje zbog pomenutih dešavanja.

Komšinica D.V. oglasila se za Kurir i otkrila kakva je porodica Đuričić zapravo i stala na put svim daljim nagađanjima.

- Njen otac je divan i porodičan čovek, stalno nasmejan i raspoložen. To je jedna ugledna imućna porodica, uvek su imali para kao blata, imali su motore, čovek ima restoran, a držao je i nekoliko butika. Imali su četvoro dece, a kada je brat poginuo, to je bila velika tuga. Nakon tragedije su se preselili u Podgoricu - govori D.V. i nastavlja:

Anđela Đuričić
foto: Nenad Kostić, Printscreen

- Požrtvovani su roditelji koji su celog života uz decu, kad god im je u školi trebala neka pomoć angažovali su profesore. Držali su se uvek zajedno kao porodica, od te priče da će se Anđele odreći, nema ništa - zaključila je D.V. za Kurir.

Anđela Đuričić
foto: Printscreen/VIP NEWS BALKAN, screenshot Pink tv

Kurir.rs

Bonus video:

01:02

REKLA MI JE DA SAM JA NULA OD ČOVEKA! Moka Slavnić zaplakao u Sceniranju i progovorio prvi put o Aninom ulasku u rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track