ŠOK! ANU I ZVEZDANA GANJA DRŽAVA?! Prevarili banku za 3 MILIONA DINARA, pa smislili plan kako da sve vrate, Anđela je ŽRTVOVANA?
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Printscreen Instagram, Shutterstock, Ilustracija

ŠOK! ANU I ZVEZDANA GANJA DRŽAVA?! Prevarili banku za 3 MILIONA DINARA, pa smislili plan kako da sve vrate, Anđela je ŽRTVOVANA?

Rijaliti -

Ana i Zvezdan su izneli mnoge pikanterije iz svog života, ali su vešto sakrili najbitniju stvar koja je bila glavni razlog da Slavnić uđe u Zadrugu, a potom i Ana.

Kako prenose mediji, oni su navodno već godinu dana u ozbiljnom problemu jer ih država juri za velike pare! Naime, njih dvoje su podigli kredit od tri miliona dinara kako bi vratili kockarske dugove i zbog toga su Anin stan morali da stave pod hipoteku da bi dobili kredit.

Pošto nisu imali para da redovno otplaćuju kredit, malo pre Zvezdanovog ulaska u Zadrugu oni su obavešteni da će taj stan otići na javnu aukciju kako bi otplatili dug prema banci.

Zvezdan Slavnić
foto: printscreen Zadruga

"Ana je najviše zbog toga ušla u Zadrugu da zaradi novac kako bi spasla svoj stan da ne ode na prodaju. Ona je sa Zvezdanom imala dogovor da on zaradi novac u rijalitiju kako bi banci otplatili dug, međutim, kada je sve ovo počelo da se dešava sa Anđelom, Ana je videla priliku da i ona ude i zaradi pare. Andela je u celoj priči ispala žrtveno jagnje. Zvezdan i Ana su nju dobro prostudirali u prošloj Zadruzi, pa je Zvezdan tu verovatno video spas i zato gura celu priču sa njom, dok Ana dobija honorare u ime prevarene žene. Poznato je da Zvezdan kocka, ali i Ana je s njim kockala i zajedno su velike pare izgubili. Zato su morali na kraju da dignu kredit od tri miliona i da stave hipoteku na njen stan koji joj je ostavio bivši muž kako bi isplatili sve kockarske dugove", priča izvor blizak Ani i Zvezdanu koji se mnogo razočarao u njih.

kocka, kockanje, kazino
foto: Profimedia

"Deca njena pojma o tome nemaju, niti je smela da im kaže. Ona je sada uverena da će moći da spase stan i da će banka sačekati sa javnom aukcijom". Inače, informaciju da su Ana i Zvezdan namerno tipovali Anđelu zarad priče potvrdio nam je i izvor koji se sa njima družio jedno vreme dok ga nisu prevarili za novac.

"Uzeli su od mene u kazinu na licu mesta 300 evra kako bi igrali rulet. Nikad mi nisu vratili pare i shvatio sam da mi ne trebaju u životu. Ovu malu su tipovali ja sam siguran, sve je to njihova igra i siguran sam da će oni posle rijalitija opet da budu zajedno jer sada samo glume."

kurir.rs/star

Bonus video:

00:02

Zvezdan Slavnić gurnuo Anđelu Đuričić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track