BANULA DEČKU NA POSAO I UHVATILA GA SA DRUGOM? Anđela doživela pomračenje, prvo se olešila, pa sela u kola... PAKAO
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić

BEŠ NEMA SREĆE!

BANULA DEČKU NA POSAO I UHVATILA GA SA DRUGOM? Anđela doživela pomračenje, prvo se olešila, pa sela u kola... PAKAO

Rijaliti -

Anđela Đuričić ne odustaje od veze sa Zvezdanom Slavnićem, ali svi koji ga bolje poznaju, misle da će je on pre ili kasnije zameniti nekom drugom.

Na društvenim mrežama već se šire tvrdnje da su Zvezdan i Ana imali vrelu akciju ispod jorgana u izolaciji, a o čemu Anđela nema pojma. Mnogi koji vole ljubavnicu i poznaju je, plaše se da će za nju to biti katastrofa, da će uslediti dramatična reakcija, a na to ih navodi, ne samo njen buran temperament, koji pokazuje u Zadruzi, nego i priča drugarice iz Herceg Novog koja je otkrila da je Anđela pokušala da naudi sebi kada je dečka, sa kojim je bila u dužoj vezi, uhvatila u prevari.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen Zadruga

Kako je ona ispričala, Anđela je dečku banula u radnju koju je držao i zatekla ga sa drugom. Nije pravila scene, nego je dostojanstveno otišal bez reči, ali se posle slomila i pokušala da povredi sebe.

- Čim smo se našle, videla sam po njojd a nešto nije kako treba i odmah sam je naterala da priča. Rekla je da je momka uhvatila sa drugom u radnji, i da joj je život postao pakao. Pričala je kako bez njega ne može da živi , ma užas jedan! Rekla sam: "Anđela, ajde ne lupetaj. nije jedini muškarac na svetu. Idemo za vikend u grad, naći ćeš lepšeg i zgodnijeg". Pokušavala sam da je utešim, ali nikako mi nije uspevalo. Naručivala je žestinu, videla sam da se baš napila, ali sam je pustila. Mislila sam da će joj biti lakše. Posle smo se normalno rastale i oko 11 sati me je njena majka pozvala. Rekla mi je da je van sebe i da je Anđela prevezena u bolnicu. Zakucala se namerno autom u zgradu, to je ispričala lekarima, kad je došla sebi - ispričala je Anđelina drugarica.

kurir.rs/republika

Bonus video:

05:00

ANĐELA JE GLUPAČETINA, ZVEZDAN IMA NOVA KRILA! Bivša zadrugarka bez dlake na jeziku: Aleks samo ovo fali da bude GORA OD DALILE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track