IZGUBILI OZBILJNU LOVU Ovo je istina o honorarima Anđele i Zvezdana, mesečno uzimali lepu cifru, Slavnić unapred sve ISPLANIRAO
Foto: screenshot Pink tv, Shutterstock

Sve palo u vodu

IZGUBILI OZBILJNU LOVU Ovo je istina o honorarima Anđele i Zvezdana, mesečno uzimali lepu cifru, Slavnić unapred sve ISPLANIRAO

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić izgubili su čak 194.000 evra zbog diskvalifikacije iz "Zadruge"! Oni su u petak izbačeni iz rijalitija zbog nasilnog ponašanja! Mlada Crnogorka je kažnjena jer je tukla Maju Marinković, a njen dečko zato što je sa letvom u rukama demolirao spavaću sobu u Beloj kući.

Oni su po izlasku iz rijalitija otišli kod Moke Slavnića u stan na Novom Beogradu zbog toga što su ostali bez novca i nisu imali gde da odu.

Zvezdan Slavnić
foto: Printskrin/Instagram

- Anđela i Zvezdan duguju čelnicima televizije Pink ukupno 100.000 evra, svako po 50.000, koliko iznosi kazna za diskvalifikovane takmičare. Pošto zbog neprimerenog ponašanja neće dobiti ni honorare, njih dvoje su u minusu još 94.000 evra. Zvezdan je mesečno dobijao 8.000 evra, pa je njegova zarada po izlasku iz rijalitija za osam meseci trebalo da iznosi 64.000 evra. S druge strane, Anđela je ušla dva meseca kasnije, i njen honorar je bio 5.000 evra mesečno, pa je ona u gubitku 30.000 - započinje priču izvor i dodaje da se ljubavnici hvataju za glavu jer ne znaju kako će da vrate novac produkciji "ružičaste televizije":

Zvezdan Slavnić
foto: screenshot Pink tv, DAVIDE FERRERI / Alamy / Profimedia

- Njih dvoje nemaju prebijene pare. Oni su nakon diskvalifikacije otišli na Novi Beograd kod Zvezdanovog oca Moke, koji ih je oberučke primio u stan. Zvezdan je očajan što ne samo što neće kupiti stan, koji je planirao da pazari po izlasku iz rijalitija, nego i što će morati da vraća dugove. Anđela još nije svesna šta se zapravo dogodilo, a Moka je pola dana preplakao, nakon što ih je primio kod sebe. On im je poručio da im se divi što su uspeli da izdrže toliko vremena u zatvorenom prostoru i što su svima pokazali da se iskreno vole. Takođe im je rekao da ne brinu za novac jer će im on finansijski pomagati.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track