MAJKA ANE ĆURČIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI! Kačavenda i Aca Bulić ruku pod ruku sa njom spremni da je sačekaju, svi gledaju samo jedno!
Foto: Petar Aleksić

blistaju

MAJKA ANE ĆURČIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI! Kačavenda i Aca Bulić ruku pod ruku sa njom spremni da je sačekaju, svi gledaju samo jedno!

Rijaliti -

Za nekoliko minuta kreće spektakularno finale šeste sezone Zadruge, a podrška i prijatelji zadrugara uveliko se okupljaju na velelepnom imanju.

Jedna od najvećih podrški definitivno je imala Ana Ćurčić kroz svoje učešće u rijalitiju, a sada su svi na okupu došli da je sačekaju.

Milena Kačavenda sa Acom Bulićem krenula je u Šimanovce, vidno nasmejana i raspoložena a mnogi su u lajvu komentarisali i nikad lepša.

Milena Kačavenda
foto: Printskrin/Instagram

Najpoznatija kuma i najveća ljubav kako je sama Ana navela, pevali su na putu do imanja i priznali koliko su nestrpljivi da vide svoju prijateljicu.

Aca takođe nije skidao osmeh sa lica, a na radiju su se orile pesme koje su pevali zajedno u glas.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

U Šimanovcima su ponosno pozirali sa Aninom majkom koja se prvi put pojavila u javnosti kako bi sačekala svoju ćerku.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

Svi prisutni su komentarisali Aninu majku, ali i kumu Milenu koja kako mnogi kažu nikada bolje nije izgledala i potpuno je zasenila sve oko sebe.

Kurir.rs/ J.M.Đ./ M.J

Bonus video:

07:26

ISTRANŽIRALA BIH ZVEZDANA U ŠNICLE, ALI GA NIKO NE BI JEO! Milena Kačavenda nikad brutalnija prema Slavniću! POTKAČILA I MAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track