RIJALITIJU NEMA KRAJA: Verovali ili ne počinju Parovi u Parovima!
Foto: Printskrin

Novi haos na malim ekranima

RIJALITIJU NEMA KRAJA: Verovali ili ne počinju Parovi u Parovima!

Stars -
U subotu, 12. marta, na Hepi televiziji kreće novi šou program – Parovi u Parovima! Mnogi će ovo nazvati i Parovi 2, četvrte sezone.

Naime, u potpuno izdvojenom enterijeru, u takmičenje ulaze novi učesnici koji će boraviti u prostoru izdvojenom od luksuzne vile u kojoj se trenutno nalazi 22 takmičara.

Time se nastavlja ono što je osmislio produkcijski tim Hepi televizije, a to je da istovremeno postoje dva rijaliti programa, odnosno – rijaliti u rijalitiju.

Podsećamo, prošli put, Zmaj od Šipova i nekoliko učesnika treće sezone "Parova" bilo je izdvojeno u "Domaćinskoj kući", odakle je, pred finale prebačeno u luksuznu vilu. Iz vile su, jedan po jedan, napuštali šou.

"Produkcijski tim rijaliti programa do detalja je mesecima, uporedo sa „Parovima“ četvrte sezone, planirao novi šou program, koji bismo mogli nazvati "Parovi 2", objašnajvaju u Hepi televiziji.

"Još jednom ćemo pokazati da jedna domaća produkcija nacionalne televizije može da pomeri granice i da stane rame uz rame sa svetskih kućama koje proizvode slične formate. Projekat podrazumeva potpuno nove učesnike u izdvojenom prostoru, a rediteljski tim dalje će učiniti sve da njihovi odnosi budu što zanimljviji za gledaoce".

Foto: Printskrin/Happy.rs
Foto: Printskrin/Happy.rs

(Happy.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track