RUŠKA JAKIĆ IZABRALA MLADOŽENJU: Udala bih se za Vučića ili Putina
Foto: Kurir, AP, Fonet

Voditeljka hoće da se uda 4. put

RUŠKA JAKIĆ IZABRALA MLADOŽENJU: Udala bih se za Vučića ili Putina

Stars -

Voditeljka Ruška Jakić iza sebe ima tri braka, ali ne odustaje od toga da i četvrti put uplovi u bračne vode, i to ni manje ni više nego sa nekim političarem.

Ruška svojim izjavma oduvek diže medijsku prašinu, a otkriva da su njeni idealni muškarci veliki moćnici, i to premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Rusije Vladimir Putin.- Čovek mog života mora da bude moćan, ne može da bude niko drugi. Moćan muškarac po meni nije onaj o kome pričaju ove naše mlade zvezde i zvezdice, on mora da ima drugačiju inteligenciju - započinje razgovor Ruška.

Na pitanje za kog političara sa javne scene bi se udala, kao iz topa odgovara:

- To bi bio Putin, čovek broj jedan. Što se tiče naše domaće javne scene, morala bih malo da razmislim. Ali posle Putina ih nema mnogo. Ta osoba mora da bude moćna, inteligentna, veliki majstor. Moram da razmislim ko bi to bio posle Putina, a sve više mislim da je to Aleksandar Vučić. Beskrajno inteligentan, obrazovan, voli Srbiju, a Srbija je zemlja koju i ja volim, jer drugu nemam. Zamišljam ga ispred šahovske table, a ispred njega su brojni protivnici i on samo udara šah-mat - kaže Jakićeva.

Foto AP
Foto AP

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja