ŠABAN NIJE BIO PRVI: S Cucom sam bio pre Šaulića, ona će mu doći glave!
Foto: Pt Fb/sabit

Ivonin bivši ljubavnik otkriva njenu prošlost

ŠABAN NIJE BIO PRVI: S Cucom sam bio pre Šaulića, ona će mu doći glave!

Stars -
Dervišević, koji godinama radi kao estradni menadžer, kaže da je Negovanovićeva osoba lakog morala i da ju je prepustio svom prijatelju Šauliću

Poznati bosanski estradni menadžer Sabit Dervišević Saša (58), koji je proslavio mnoge pevače, otkriva da je imao aferu s Ivonom Negovanović Cucom (24) pre nego što je ona upoznala Šabana Šaulića (63).Oni su se, prema njegovim rečima, viđali nekoliko meseci, ali on nije želeo ozbiljnu vezu s njom jer je video, kako kaže, da je lakog morala. Sabit, koji ističe da je Šabanov dobar prijatelj i saradnik, smatra da će kralju narodne muzike Cuca doći glave.

Briga ga za godine

- Kad sam upoznao Cucu, ona Šabanu nije bila ni na mapi. Mi nismo bili u vezi, već smo imali aferu, tako da me njene godine nisu ni interesovale. Tada je živela s nekim dečkom, ali pošto je devojka lakog morala, to joj nije smetalo, a meni još manje - kaže Sabit i nastavlja:- Upoznao sam je u Bosni. Bila je s drugaricom. Nisam ni pretpostavio da je maloletna čim je u kasne sate došla u kafanu. Svašta je radila po Bosni. Moral joj je bio ispod nivoa, a njena majka je opravdavala njeno ponašanje. Menjala je muškarce, čak se i pre mene i Šabana motala oko ljudi sa estrade. Ona je ološ i loša osoba, nekoliko puta me je pokrala. Ukrala mi je telefon i druge stvari - rekao je Dervišević.Menadžer kaže da je Šabanu prepustio Cucu jer ga ona nikad nije ni zanimala:

Progurao Cucu

- Bukvalno sam mu je prepustio, a ako se on zaljubio, onda to nije moja stvar. Čuo sam da mu Cuca smešta. Ona je ološ, doći će mu glave. Ako on želi da bude s njom, onda će biti, ako ne želi, onda neće. Nikada ih nisam zatekao da vode ljubav, a ne ulazim u to šta su imali tokom ovih godina. Činjenica je da je Cuca u estradu ušla preko mene. Šaban zna sve šta je radila, ali teško je ulaziti u emocije nekog čoveka. Ako mu ona odgovara takva kakva je, onda u redu.Pozvali smo Cucu, ali su svi njeni brojevi telefona poznati našoj redakciji bili nedostupni.

Estradna facaSARAĐIVAO SA ZVEZDAMA Sabit je veoma uspešan u svom poslu. Od Selme Bajrami napravio je zvezdu. Sarađuje s najpoznatijim estradnim imenima, među kojima su Haris Džinović, Snežana Đurišić, Mile Kitić, Šemsa Suljaković, Šerif Konjević, Hasan Dudić, Rada Manojlović, Darko Lazić, Ilda Šaulić i drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track