SAGA BEZ KRAJA BIVŠA LJUBAVNICA Kriješ imovinu, samo ti je novac bitan! MIROSLAV Ne bojim se ničega
Foto: Nemanja Pančić, Dado Đilas

Prepisuje imovinu na ženu

SAGA BEZ KRAJA BIVŠA LJUBAVNICA Kriješ imovinu, samo ti je novac bitan! MIROSLAV Ne bojim se ničega

Stars -

Miroslav Ilić navodno se konsultovao sa advokatom kako bi svu svoju imovinu prepisao na suprugu Gordanu, a njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović rekla je da je to i očekivala.

"Samo ti je novac bitan. Bojiš se jer znaš da ti je Devin sin", poručila je pevaču Mirjana, koja tvrdi da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Pevač je, navodno u strahu da će mu nepriznati sin Devin uzeti novac pa je svu imovinu prepisao na suprugu i zakonitu decu.

"Miroslav i gospođa su oduvek znali da je Devin njegov sin, za njih nije potreban DNK dokaz. Još jednom otkrivaju kakvi su ljudi i koliko nisko padaju. U životu im je bitan samo novac. Očigledno ih je strah da će ih sud i finansijski dotaći kada bude doneta presuda u Devinovu korist, pa pokušavaju da sakriju imovinu", rekla je Mirjana Antonović.

Foto Nemanja Pančić
Foto Nemanja Pančić

A na navode da strahuje da će morati deo imovine da prepiše i na nepriznatog sina ukoliko se dokaže da on jeste Devinov otac, Miroslav je rekao da se ničega ne boji.

"Pa jeste li vi normalni?! Nemam ja šta da kažem, sve te priče su obične gluposti. Pišite šta hoćete, ničega se ja ne bojim", rekao je Miroslav Ilić.

Foto Dado Đilas
Foto Dado Đilas

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja