SANDRA I DUŠAN KUPILI STVARI ZA MATURU: Spremna sam za ples i za sve po redu
Foto: Printskrin

Broje do večeri

SANDRA I DUŠAN KUPILI STVARI ZA MATURU: Spremna sam za ples i za sve po redu

Stars -
Maturant Dušan Vuković iz Novog Žednika snimo je video-klip u kojem je pozvao Sandru Afriku da mu bude pratilja na mature. Snimak je postao toliki hit da je pevačica pristala da ide sa dečkom na maturu.

Dušan je otkrio kako je došao na tu ideju, a nedavno je nabavio i odelo.

"To nije bilo neko dvoumljenje. To je bila ideja da nekako sebi ulepšam tu maturu, ona mi je zapala tako sponatano. Mislim da nisam pogrešio", rekao je Dušan čiji je poziv Sandra rado prihvatila. Njoj je video bio simpatičan, pa je tako sa zadovoljstvom prihvatila ponudu.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Iznenadila sam se prijatno, odmah sam rekla "idem!" Danas smo kupili odleo za maturu, pripremili smo se u fulu", otkrila je Sandra. Komentari su bili pozitivni, a Sandra planira da obuče dugu crnu haljinu.

"Biće provokativno, gola leđa, u mom fazonu. Spremna sam za ples, za sve po redu. Jednom sam pobedila, bila sam mis na maturi, nadam se da ću i sad", rekla je pevačica i dodala da je Dušan lepši nego pratilac koji ju je vodio na maturu. On nije planirao da postane popularan, niti je zbog toga snimio video kojim je Sandru pozvao na maturu, ali na kraju je sve ispalo tako. Gostujući u jednoj emisiji Sandra i Dušan su obećali da će svima pokazati fotke sa mature.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja