Sanja Maletić ispalila Seku
Foto: Dragan Kadic

Aleksićeva organizovala novogodišnje druženje

Sanja Maletić ispalila Seku

Stars -
Pevačica je novogodišnju večeru organizovala u restoranu na Topčideru, a goste je s njom dočekivao njen suprug Veljko Piljikić

Seka Aleksić ni ove godine nije odustala od svoje tradicije druženja s predstavnicima medija i kolegama pre ulaska u novo leto.Pevačica je novogodišnju večeru organizovala u restoranu na Topčideru, a goste je s njom dočekivao njen suprug Veljko Piljikić. Druženju su prisustvovali i Lepa Brena, Tijana Dapčević, Boban Rajović, Suzana Perić i rvač Radomir Petković, ali je izostala Sanja Maletić, koja se krije od medija otkako su u javnosti osvanule njene poruke koje je razmenjivala s Ćazimom Osmanijem.

Krije se zbog Ćazima... Sanja Maletić
Krije se zbog Ćazima... Sanja Maletić

- Imam sjajnu saradnju s medijima. Dok sam pravila spisak zvanica, nije bilo nikog koga sam mogla da izostavim. Želim da ostane tako i dalje. Neki ljudi su mi mnogo pomogli na početku karijere i danas kad sam zvezda, ne vidim razlog da se jednom godišnje ne družimo i ne počastimo. Novinare doživljavam kao svoje prijatelje, bez obzira na to što smo saradnici - kaže Seka.(LJ. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track