SANJA PALA NA ĆAZIMOVE TUŽNE OČI: Želim da te samo zagrlim i da ćutimo!

Kurir otkrio nove intimne poruke između Maletićke i Osmanija

SANJA PALA NA ĆAZIMOVE TUŽNE OČI: Želim da te samo zagrlim i da ćutimo!

Stars -
Albanski biznismen s pevačicom planirao letovanje u svojoj vili u Španiji, a pre toga ju je zvao da plove Jadranom

Sanja Maletić, koja je dospela u žižu javnosti zbog navodne veze s Ćazimom Osmanijem, zbog čega ju je suprug Ljubiša posle 20 godina braka napustio, planirala je da s albanskim biznismenom ide i na Majorku.Tačnije, on ju je u jednoj od njihovih brojnih prepiski pozvao da je vodi u svoju vilu u Španiji. Nakon što je Kurir objavio njihovu prepisku s Fejsbuka, u kojoj se jasno videlo da između njih postoji nešto više od prijateljstva, došli smo do novih poruka u kojima se Sanja i Ćazim dogovaraju o letovanju. Maletićka je u porukama Feliksa oslovljavala s „ljubavi“, a njihovi razgovori često su imali i seksualnu konotaciju.

- Ako imaš slobodno dan-dva, javi se pa da dođeš na Jadran. A u septembru možemo na Majorku - napisao je Osmani Sanji, dok mu se ona umiljavala:- Ja sam tebi isto što i ti meni. Bog bi znao šta je to i otkud to. Ali znaš da nisam jedna od tvojih žena, znaš to kao i ja, možda je svaka bila bolja od mene, ali mi smo, dušo, nešto - napisala je pevačica najverovatnije aludirajući na Ćazimove bivše izabranice, među kojima su Manda Popović, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić.Nakon toga je od njega dobila odgovor:- Mi se volimo, mi se volimo. Ljubavi, ti imaš nešto. Drugačije te gledam. Ti si nešto drugo. Stvarno imam respekt prema tebi, volim s tobom lepo.

To je kod Sanje izazvalo još tajanstvenih pitanja:- Nekad ću valjda saznati šta sam ti. Šta voliš sa mnom?!I juče smo pokušali da stupimo u kontakt s pevačicom, ali je ona bila nedostupna.

UČITELJICA Maletićkini savetiSANJA: SMEJ SE KAO SINATRA, NAŠE PIŠULJE NE POMINJIU jednom delu prepiske Maletićka Ćazima, kad joj je otkrio da će gostovati u jednoj emisiji, čak i savetuje kako da se ponaša na televiziji.- Biće akcenta na tvojim parama, a ti kažeš meni je dovoljno za dobru večeru, vino, ribu. Možeš reći da ti je novac drag dok ti pričinjava zadovoljstvo. Ma, bićeš ti meni super, znam ja. Smej se jer si lep kad se smeješ. Smej se široko, svetski kao Frenk Sinatra - upućivala ga je pevačica.- Bravo. I tvoje ću ime spomenuti, da mnogo volim da te slušam - poručio je biznismen.- Ne moraš, ljubavi, dovoljno je da znam da voliš da me slušaš i hvala ti na tome. Sitnu ribu ne pominji da ne degradiraš svoje ime s klošarima. Ove naše pišulje ne pominji u takvoj emisiji - istakla je Maletićka.

Osmanijeva porukaPLAŠIM SE ŽENA, ALI TEBE NE!Ćazim je Sanji otkrio da se plaši žena, ali nje ne.- Samo se žena bojim u životu. Tebe se ne bojim. Ti si napravljena žena, ti mene drugačije gledaš i voliš. Ja volim lepu reč - poručio je Ćazim pevačici.- Srce moje dobro, jednom sam te videla, imao si tako tužne oči. Da sam onako, bez ikakvog razloga, poželela da te samo zagrlim i da ćutimo - uzvratila je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja