SANJA U ŠVEDSKOJ: Pobediću na Evroviziji jer sam Vučić!
Foto: Nebojša Mandić

Ona je ta

SANJA U ŠVEDSKOJ: Pobediću na Evroviziji jer sam Vučić!

Stars -
Na engleskom Pevačica grupe ZAA na najvećem muzičkom festivalu u Evropi izvešće pesmu „Goodbye“, koju potpisuje Ivana Peters

Radio-televizija Srbije donela je odluku da Sanja Vučić predstavlja Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji.Pevačica grupe ZAA predstaviće se evropskoj publici u maju u Švedskoj s pesmom „Goodbye“, koju kao autor potpisuje Ivana Peters. Vučićeva će numeru izvesti na engleskom jeziku.Pevačica je uzbuđena što joj je pripala velika čast da u Stokholmu brani boje Srbije i ističe da je ubeđena da će joj prezime pomoći da pobedi na Evroviziji.- Kad su me pozvali ljudi s RTS, nisam pretpostavila zbog čega me zovu. Kad su pomenuli Evroviziju, nisam mogla da verujem, ne sećam se ostatka razgovora. Posle mi je drugarica koja je bila pored mene prepričala naš razgovor. Još sam pod utiscima - uzbuđeno nam je rekla Sanja Vučić.

Napravila pravi izbor... Ivana i Sanja
Napravila pravi izbor... Ivana i Sanja

Ono što je svima posebno zanimljivo jeste Sanjino prezime, pa su je svi pitali da li je u rodbinskoj vezi s premijerom Aleksandrom Vučićem.- To me svi pitaju kada me upoznaju. Koliko znam, nismo u rodu. Otkako sam saznala da ću predstavljati Srbiju na Evroviziji, u porodici se šalimo da ću sigurno pobediti u Stokholmu jer su Vučići u svemu prvi - kroz smeh je rekla Sanja, inače studentkinja arapskog jezika.Ivana Peters kaže da je pesmu pisala za sebe i da je imala problem da obuzda glas energične Sanje.- Kad sam čula Sanjin vokal, pomislila sam da ću imati problem kako da ga ukrotim. Njen glas je raskošan. Bila sam naježena, nikad niko nije otpevao neku moju pesmu kao što je ona. Ubeđena sam da ćemo napraviti uspeh jer će Sanja znati da je iznese na pravi način. Pesma, iako ljubavna, u sebi nosi ne tako lep ton, pošto se u njoj govori o ženama koje su žrtve nasilja - rekla je Ivana.

Predstavnici iz regionaKALIOPI PEVA ZA MAKEDONIJU, DIN ZA BOSNUVećina zemalja bivše Jugoslavije odabrala je svoje predstavnike na Evroviziji. Bosnu i Hercegovinu predstavljaće Din s pesmom „Ljubav je“, dok će Makedonija u Švedsku poslati Kaliopi. Crnogorci su odabrali bend Hajt vej, inače učesnike takmičenja „Iks faktor“, dok će boje Hrvatske braniti Nina Kraljić. Jedina zemlja koja nije saopštila ime svog predstavnika na Evroviziji je Slovenija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track