SAŠKA IZVREĐALA ZORICU BRUNCLIK: Bila si najružnija na estradi, Kemiš hteo da mi ušteka!
Foto: Printscreen

Haos u Parovima

SAŠKA IZVREĐALA ZORICU BRUNCLIK: Bila si najružnija na estradi, Kemiš hteo da mi ušteka!

Stars -
Dolazila sam u studio u poodmakloj trudnoći da te naučim da pevaš, objasnila je Brunclikova

Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš ušli su u Parove, a najveći razlog je Saška Karan i izjava njene ćerke da joj je Zorica Brunclik upropastila život, a da joj se Kemiš udvarao.

"Ja sam fin uvek prema dami. Neko da bije bitku preko deteta je jako ružno. Mile Trifunović, moj prijatelj i saradnik, te je doveo kod mene. Dobila si pesmu od mene, a od Zorice tekst. Ja sam prozvan da sam bio zaljubljen u tebe?!", pitao je Kemiš.

"Da, bio si zaljubljen u mene, udvarao si mi se. Nema potrebe više, imam divan brak, tada nisam bila udata i mogla sam da radim šta hoću. Zorica je preko mene i Mileta dobila tada reklamu jer je bila zabranjena", rekla je Karanova.

"Je l ti tražio da ti ušteka ili ti se udvarao. Što je bilo?", pitala je Zorica.

"Ti si važila za jednu od najružnijih žena, bila si Bože sačuvaj. Bio je problem u JUL-u. Ti si bila ljubomorna", objasnila je Karan.

"Najviše me boli rečenica da ti svoju mržnju gajiš 20 godina. Dolazila sam u studio u poodmakloj trudnoći da te naučim da pevaš", objasnila je Brunclikova.

"Zbog tebe smo prošli golgotu. Kemiš je tvoja produžena ruka. On je bezmozgović, produžena tvoja ruka", vređala je Saška.

"Ona mene vređa, ovo nema dalje koliko je dole. Hoću da napustim emisiju. Dobila si pesmu od mene i Zorice", rekao je Kemiš.

"Sve se desilo zbog ljubomore, sujete, pogotovo zbog izgleda. Nisam znala da me neko toliko mrzi. I ja bih bila ljubomorna na mlađu i lepšu. Onda dolazi JUL i postavlja ga za glavnog urednika. Bila sam tada izbrisana. Zorica je tada bila sa baba Julkom ko nokat i meso", rekla je Saška Karan.

Zorica i Kemiš su nekoliko puta hteli da napuste Parove jer ih Saška Karan neprestano vređala. "Zvali su mi policiju kući. Bog samo gleda, zato vas je Bog kaznio", vikala je Karanova.

"Kunem se u život svog deteta da te nisam nikada spomenula, niti stavila u usta. Ako možete da je pošaljete u izolaciju. Ne želim da pričam s njom", rekla je Zorica. Zorica je potom ponudila Saški Karan da joj napravi hit, kako bi što više vremena provela sa Kemišom i osetila se kao žena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track