SASLUŠANI FARMERI Tamara: Kristijana i Semira spasla sam robije!
Foto: Zorana Jevtić

Nova runda bivših farmera

SASLUŠANI FARMERI Tamara: Kristijana i Semira spasla sam robije!

Stars -
Đurićeva rekla da odustaje od krivičnog gonjenja kriminalca i pevača. Jelena Milošević Balerina nije mogla da da izjavu jer nije ponela ličnu kartu

Bivši farmeri juče su saslušani u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, u postupku koji se vodi protiv Kristijana Golubovića i Semira Džankovića zbog njihovog nasilničkog ponašanja i teških telesnih povreda koje su naneli cimerima u prošloj sezoni „Farme“.Među oštećenim svedocima pozvane su Tamara Đurić i Jelena Milošević Balerina, kao i Maja Nikolić, koja se nije pojavila zbog zdravstvenih problema. Trebalo je da budu saslušani i Lepomir Bakić i Rade Lazić, ali, kako saznajemo, oni nisu primili poziv na adresi na kojoj su prijavljeni.Tamara je najpre dala izjavu o pretnji kriminalca, a potom je prepričala situaciju kada ju je pevač iz Novog Pazara udario u glavu.- Nije mi žao što sam se rano probudila, jer sam sa svojih 15 minuta provedenih u tužilaštvu dvoje ljudi poštedela po tri godine zatvora. Drago mi je što sam Robin Hud i činim dobra dela. Kristijan je za mene promašen slučaj. Neću više da ga komentarišem jer ne postoji za mene. Za njega nije zatvor nego ludnica. Što se tiče Semira, rekla sam da me je lupio po kačketu i opisala sam celu situaciju, ali nisam se pridružila krivičnom gonjenju - rekla je klaberka za Kurir.Zanimljivo je to što je Balerina došla u tužilaštvo bez lične karte, zbog čega je nisu saslušali! Pretpostavlja se da je to uradila da bi zaštitila Kristijana, koji joj je navodno slomio nos u rijalitiju.- Medicinskim veštačenjem će se utvrditi stepen povreda koje je navodno zadobila - kaže izvor Kurira iz istrage.Lepi Mića saslušan je kao svedok incidenta u kojem je Džanković pretio Nikolićevoj i udario Đurićevu.- Ništa nisam slagao. Smatram da pesma „Tamo daleko“, koju je pevala Maja, ne treba da smeta nikome, a kamoli nekome ko se rodio u Srbiji i živi u njoj. Čak smatram da Semir uzvikom „Alahu ekber“ nikoga nije uvredio, već je to rekao u nezgodno vreme - kaže pevač.Semir je došao s advokatom.- Kao i u policiji, i ovde sam ponovio da nisam udario Tamaru, već sam je samo vrhovima prstiju lupio po kačketu. Inače, Tamara i ja smo se pomirili u finalu „Farme“, a preksinoć smo se slučajno zadesili na rođendanu Vlade Stanojevića. Trenutno smo u super odnosima. Pre saslušanja smo porazgovarali i oboma nam je žao. Laknulo mi je jer je stvarno volim - rekao je pevač.

Uhvaćena... Priča mobilnim dok vozi
Uhvaćena... Priča mobilnim dok vozi

Stara ljubav klaberka se ne odvaja od bivšegĐURIĆEVA POVELA MAKARONU, PA POPILA KAZNU ZA PARKINGTamara Ðuriću tužilaštvo je povela bivšeg dečka Dejana Palića Makaronu, koji joj je sve vreme udovoljavao. On je nekoliko puta išao do kioska po vodu za bivše farmere, koji su u hodniku čekali saslušanje. Ðurićeva se iznenadila po izlasku iz tužilaštva - na kolima ju je sačekala kazna jer nije platila parkiranje. To je nije nimalo potreslo, pa je napravila još jedan prekršaj čim je ušla u auto - vozila je razgovarajući mobilnim telefonom.

NeopreznaBALERINA PRETRČAVALA ULICU VAN PEŠAČKOGOsim što je na saslušanje došla bez dokumenata, Balerina ne poštuje ni saobraćajne propise. Bivša farmerka juče je pretrčala glavni put van pešačkog prelaza, a nije pogledala ni levo ni desno! Mnoge je iznenadilo to što lice puno bubuljica nije pokrila puderom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track