SEKA ALEKSIĆ UŽIVA U TRUDNOĆI: Bog je uslišio moje molitve!
Foto: Damir Dervišagić

Sreća

SEKA ALEKSIĆ UŽIVA U TRUDNOĆI: Bog je uslišio moje molitve!

Stars -
Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljkić ne kriju radost što će posle pet godina braka postati roditelji.

Vest da je folk zvezda konačno u drugom stanju, posle dugog niza godina istrajavanja u želji da se to dogodi, oduševila je i sve njene prijatelje s estrade. Iako Seka ne želi da govori o trudnoći i ulozi majke za koju se sprema, uveliko je selfije na kojima pozira sama zamenila fotografijama na kojima grli plišane igračke.

"Bog je ljubav - napisala je Seka ispod fotografije i time potvrdila da su njene dugogodišnje molitve uslišene. Osim što na fotografiji drži ogromnog plišanog medu, ona je u opisu slike ostavila simbole flašice za bebe, anđela i srca.

Seka i Veljko su više od pet godina u braku, a isto toliko su radili na tome da postanu roditelji. Kako je Seka nedavno rekla da je sve u božjim rukama, tako im je dar sa neba napokon stigao, što je obradovalo njihove brojne prijatelje s estrade.

...Bog je ljubav...#SekaAleksic

A photo posted by Seka Aleksic (@seka_aleksic) on Feb 16, 2016 at 3:02pm PST

Iskrene čestitke zbog lepe vesti prva im je uputila Sekina dugogodišnja prijateljica i koleginica Dara Bubamara.

"Saznala sam za novost među prvima. Čestitala sam joj od srca i poželela njoj i njenom suprugu sve najbolje. Baš sam srećna, jer je Seka to dugo želela. Mislim da će biti dobra majka, radujem se tome. Seka lepo izgleda i srećna je, a to je najbitnije", rekla je Dara.

Foto Nemanja Pančić
Foto Nemanja Pančić

I Aco Pejović se pridružio čestitkama."Svu sreću ovog sveta joj želim. Mnogo mi je drago zbog toga što je u blagoslovenom stanju - kaže Sekin kolega, dok je pevačica “Alegro benda” Slađana Vujičić posavetovala novopečenu trudnicu da se pazi i da miruje.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

"Pročitala sam u novinama i mnogo sam srećna zbog nje. Ona je divna i otvorena osoba i znam koliko je to želela. Dete je jedino što joj je nedostajalo u životu, a sada će i to dobiti. Savetujem joj da se čuva, da se pazi i miruje i želim joj sve najlepše u životu", poručila je Slađa, dok je kreator Saša Vidić rekao da lepšu vest neće dugo čuti.

"Za mene je ovo najlepša vest do kraja godine, čestitam!", rekao je dugogodišnji prijatelj Aleksićeve.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track