ŠEŠELJ NI DINAR NIJE UZEO: Nudili su mi 100.000 evra da ostanem na Farmi!
Foto: Printskrin

Napravio pomaetnju u Lisoviću

ŠEŠELJ NI DINAR NIJE UZEO: Nudili su mi 100.000 evra da ostanem na Farmi!

Stars -
Jedino sam naterao Mitrovića da plati večeru i piće za sve učesnike. Na kraju mi je ponudio 100.000 evra da ostanem, ali ja o tome nisam mogao ozbiljno da razmišljem, priznao je lider radikala

Vojislav Šešelj kaže da je Željko Mitrović bio spreman unapred da mu isplati honorar od 100.000 evra, pošto je ubeđen da bi sa njim oborio sve rekorde gledanosti.

Šešelj je, pak, odbio ovu ponudu zbog predstojeće predizborne kampanje. Lider radikala kaže da za gostovanje od nekoliko sati u utorak uveče nije uzeo ni dinara.

"Nisam uzeo ni dinara, časna reč. Jedino sam naterao Mitrovića da plati večeru i piće za sve učesnike. Na kraju mi je ponudio 100.000 evra da ostanem, ali ja o tome nisam mogao ozbiljno da razmišljem, jer ne mogu da vodim kampanju sa Farme", rekao je Šešelj za Informer.

Lider radikala je ubeđen da je gostovanjem u rijalitijima osigurao svojoj stranci odličan rezultat na sledećim izborima.

Podsetimo, čim je ušao na imanje u Lisoviću, Kristijan Golubović je lideru radikala rekao da je trebalo da ga ubiju snajperom u Batajnici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track