SINAN MU NIKAD NEĆE OPROSTITI: Sahranio sam Kitića! I da me na kolenima moli, nećemo se pomiriti
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Baš mu se zamerio

SINAN MU NIKAD NEĆE OPROSTITI: Sahranio sam Kitića! I da me na kolenima moli, nećemo se pomiriti

Stars -

Sakić tvrdi da je Mile za njega mrtav jer ga je ponizio na najgori mogući način kad ga pre osam godina nije pustio na žurku posle koncerta na kojem mu je bio gost.

Sinan Sakić zakleo se da više nikad neće progovoriti ni reč s bivšim najboljim prijateljem Miletom Kitićem. On neće da oprosti kolegi što ga u maju 2009. godine nije pustio da uđe na njegovu žurku posle koncerta u Kombank areni, na kojem je bio specijalni gost.- Nisam zaslužio ono što mi je uradio. On je mrtav za mene. Taj vazduh ne dišem. Na kolenima da me moli, neću mu oprostiti. Ponizio me je na najgori mogući način i zadao mi bolan udarac. Budeš nekome gost na koncertu, a posle ti se traži pozivnica za afterparti. Strašno! Ne postoji nikakva šansa da se pomirim s njim - započeo je Sinan priču i nastavio sa suzama u očima:- Nikad nije ni pokušao da se izvini. Pošto nismo pušteni na žurku, otišao sam sa suprugom Sabinom, menadžerom Banetom Obradovićem i još nekim društvom u kafanu. Uz tamburicu smo se proveli bolje nego ikad - kaže Sakić, koji će 3. juna održati beogradski koncert na stadionu Tašmajdan.

Mileta udarile emocijeSINANE, ŽAO MI JE, NISAM KRIV!Mile Kitić kaže da ne oseća nikakvu krivicu zbog svađe sa Sinanom.- To je njegova stvar. Mislim da on to tako ne misli. Mi se nismo svađali i ja nisam ljut na njega. To je bio neki nesporazum posle koncerta, imao sam afterparti, a on nije imao karte i obezbeđenje nije htelo da ga pusti. Nisam ni znao za to, niti sam imao išta s tim. Mislim da Sinan ne razmišlja tako, a ja nemam potrebu da ga jurim. Ne osećam se krivim, ali mi je ipak žao.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track