SINAN SAKIĆ PRIZNAO DA ŠMRKA: S kokainom radim bolje koncerte!

Folker bio na putu ka BiH

SINAN SAKIĆ PRIZNAO DA ŠMRKA: S kokainom radim bolje koncerte!

Stars -
Policija na graničnom prelazu Trbušnica utvrdila da je Sakić krio 2,3 grama nedozvoljenog praha u donjem vešu, dok je njegov sin Elvis kod sebe imao tabletu za potenciju

Sinan Sakić je uhapšen u petak oko 19 sati na graničnom prelazu Trbušnica sa 2,3 grama kokaina, koje je krio u donjem vešu. S njim je bio i njegov sin Elvis, koji je kod sebe imao tabletu za potenciju. Kako saznajemo, pevač je priveden, a posle saslušanja pušten s obzirom na to da je reč o manjoj količini droge.Sinan, koji je sa sinom krenuo iz Srbije u Bosnu i Hercegovinu na nastup, zaustavljen je na granici zbog sumnjivog automobila.Za ličnu upotrebu- Registracioni broj na automobilu nije se slagao s onim u vozačkoj dozvoli. Potom su obojica pretresena i kod njih je pronađena droga. Sinan je u vešu imao dva paketića kaže izvor iz istrage za Kurir i dodaje:- Sinan je bio smiren i govorio je da ide na koncert u Republiku Srpsku. Za kokain je rekao da je to za ličnu upotrebu i da mu treba za nastup - rekao je naš sagovornik.Posle saslušanja folker je pušten, pa je taksijem otišao u Bijeljinu, gde je održao koncert.Ove navode potrvdili su nam i policiji.Pokušali smo da kontaktiramo sa Sakićem, ali se na njegov mobilni telefon javila supruga Sabina.- Tačno je da je policija Sinanu i mom sinu Elvisu uzela automobil na graničnom prelazu zbog provere. Vratiće nam ga u ponedeljak. Oni su odatle morali da idu na nastup taksijem. Zašto ne pišete da je moj muž održao spektakularan koncert, na koji je kasnio zbog te policije? Pa šta i da koristi drogu, zar postoji neko sa estrade ko je ne koristi. Inače, moj suprug voli samo da popije, a ne da se drogira, to je sve glupost - rekla je za Kurir Sabina.Sin brani ocaSakićev najmlađi sin Alen ne veruje da je kod njegovog oca pronađena droga.- Ne ide mi u glavu da je sve to istina. Moj otac se nikad nije drogirao. Ako se ispostavi da je tačno, ubiću se. Evo ja ti kažem, skočiću sa zgrade ako moj otac koristi heroin i kokain - kaže Alen.

Sakićeva žena: Pa šta i da koristi drogu, zar postoji neko sa estrade ko je ne koristi
Sakićeva žena: Pa šta i da koristi drogu, zar postoji neko sa estrade ko je ne koristi

Služi kaznuSINANOV SIN RAŠID U ZATVORUSin pevača Sinana Sakića 2002. godine u Loznici pravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora jer je ubio Dragoljuba Despotovića i pokušao da likvidira Radomira Lazića. On se potukao u zatvoru, pa mu je kazna produžena za još dve godine, kaže njegova majka Sabina. Inače, on je još kao maloletnik privođen zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških povreda, napada, pokušaja ubistva i iznude novca.

LAŽE SEBE Ovako je govorio pre pet dana SINAN: OSTAVIO SAM ALKOHOL I KOCKUSinan Sakić je proteklog utorka bio specijalni gost na koncertu Dragana Kojića u Loznici, gde smo razgovarali s njim. On nam je tada rekao da se spasao poroka.- Imao sam mnogo poroka u životu, svašta sam prošao. Na kocki sam izgubio veliko bogatstvo. Dešavalo mi se za noć da potrošim 50.000 evra, ma i više, ali sada je gotovo s tim. Viski i kocka su me uništili, ali mi je moja Loznica pomogla. Ostavio sam alkohol i kocku kad sam pre nekoliko meseci stigao u rodni kraj, gde sam svakodnevno trenirao. Nabacio sam nekoliko kilograma, ali neka, bitno je da ne pijem više viski, samo ponekad uzmem čašicu vina. Bilo je teško, ali sam se izborio s problemima - govorio je Sinan pre pet dana, ali drogu nije pominjao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja