SINDI OČAJNA ZBOG ĆERKE: Ne znam kako ću bez moje devojčice!

Mora Petru da vrati tati

SINDI OČAJNA ZBOG ĆERKE: Ne znam kako ću bez moje devojčice!

Stars -
Mogu samo da vam kažem da svaki sekund gledam da što lepše provedem sa mojom Pepom. Jako lepo nam je bilo na moru, i žao mi je što ćemo se opet rastati na neko vreme, rekla je bivša modelsica

Bivša članica grupe Models Ivana Stamenković i dalje ne može da prihvati činjenicu da je starateljstvo nad njenom ćerkom Petrom pripalo Nikoli Pavloviću, te se zbog toga veoma loše oseća.

Pevačicu je u jednom beogradskom kafiću ispijala piće sa drugaricom kojoj se sve vreme žalila da je utučena jer mora da vrati ćerku Petru bivšem suprugu. Ivana je non-stop ponavljala da ne zna kako će podneti da se odvoji od svoje devojčice."Ivana je bila vidno uznemirena, baš se videlo da je loše raspoložena. Sa drugaricom Dušicom Grabović je sedela dva sata u kafiću i stalno ponavljala da joj jako teško pada da se odvoji od ćerke. Prvog avgusta mora da je vrati bivšem suprugu, i kako se taj dan bliži, njoj je sve gore. Drugarica je pokušavala sve vreme da se našali sa njom i da je nasmeje, ali bezuspešno. Ivana se nijednog momenta nije nasmejala", rekao nam je izvor.Kako bismo saznali kako se pevačica sada oseća kontaktirali smo sa njom, ali nije bila raspoložena da priča o ovoj temi.

"Mogu samo da vam kažem da svaki sekund gledam da što lepše provedem sa mojom Pepom. Jako lepo nam je bilo na moru, i žao mi je što ćemo se opet rastati na neko vreme. Drugo ne mogu ništa da kažem, dok sud ne odluči", izjavila je Stamenkovićeva.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja