SKANDAL! UDAJE SE ZA TEODOSIĆA, A ČUVA FOTKE S BIVŠIM: Jelisaveta ne briše ljubavne poruke sa Vukom!
Foto: Instagram

"Vuki moj"

SKANDAL! UDAJE SE ZA TEODOSIĆA, A ČUVA FOTKE S BIVŠIM: Jelisaveta ne briše ljubavne poruke sa Vukom!

Stars -

Jelisaveta nije izbrisala fotke s Kostićem na Instagramu, njen budući muž Miloš Teodosić odbio da je prati na toj društvenoj mreži

Jelisaveta Orašanin 25. juna će se udati za Miloša Teodosića, a još čuva slike s bivšim dečkom Vukom Kostićem! Glumica sa svog Instagram profila nije obrisala nijednu fotografiju s kolegom, s kojim je imala ozbiljnu vezu.- Vuki moj - napisala je pored jedne fotke sa zajedničkog letovanja s Vukom.

Zanimljivo je da se budući supružnici Jelisaveta i Miloš ne prate međusobno na Instagramu, pa popularni košarkaš verovatno nije ni primetio Jelisavetine slike s Vukom. Teo prati samo 55 ljudi na popularnoj društvenoj mreži, od kojih su samo šest žena!

Tako Miloš ne zna kada njegova buduća supruga objavi nešto, ali je zato u toku kada osvanu nove fotografije njegove Valjevčanke - pevačice Marine Tadić, atletičke Ivane Španović, kao i dve inostrane novinarke, PR menadžerke njegovog kluba CSKA i direktorke njegovog košarkaškog kampa.

Inače, košarkaš ima 57.200 pratilaca na Instagramu, dok je njegova izabranica veća zvezda od njega na društvenoj mreži na Instagramu i beži mu za skoro 20.000 pratilaca. Podsetimo, Jelisaveta i Miloš u ljubavi su od januara.

Ona je pre njega imala dugogodišnju vezu s kolegom Vukom Kostićem, povezivali su je i s manekenom Dušanom Šušnjarom i košarkaškim trenerom Momirom Gajićem. S druge strane, Teo je imao ozbiljnu vezu s odbojkašicom Majom Ognjenović, kao i kratke romanse s glumicom Sofijom Rajović i Cecinom ćerkom Anastasijom Ražnatović.

Muta NikolićTEO JE PAMETNO IZABRAO!Pomoćni trener košarkaške reprezentacije Srbije Miroslav Muta Nikolić poželeo je sve najbolje Teodosiću u braku s Jelisavetom.- Neka mu je srećno! - rekao nam je Muta, koji redovno savetuje Miloša na terenu, a mi smo ga pitali šta će posavetovati Miloša na svadbi:- Nemam šta da ga posavetujem, sve on zna! Pametan je dečko!

N. J.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JELISAVETA ORAŠANIN UZELA GITARU U RUKE: Evo kako je otpevala čuvenu Bajaginu pesmu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track