SKINULA JOJ FRAJERA: Srpska seks bomba u zagrljaju dečka Niki Minaž!
Foto: Printscreen/Instagram

SKINULA JOJ FRAJERA: Srpska seks bomba u zagrljaju dečka Niki Minaž!

Stars -
Mega rep zvezda Rik Ros viđen je u utorak uveče u čuvenom klubu Mookai u Majamiju u kojem je otpevao pesmu za devojku koja mu se veoma dopada, ali to nije njegova zemljakinja Niki Minaž već Novosađanka Lidija Popović, poznatija pod scenskim imenom Lejdi Li!
Rik je došao na nastup nase di-džej zvezde u Majamiju, koja je u klubu nastupala u okviru večeri hip-hop zvezda. Kako saznajemo, od orgaizatora je tražio da ga upoznaju sa zgodnom Lidijom, a onda je uzeo mirofon sa DJ pulta i zapaveo svoju novu pesmu "I think she likes me" koju je posvetio Popovićevoj.
Rik Ros je celo veče proveo u separeu sa Lejdi Li, a Niki MInaž je izgleda ostala kod kuće. Naravno, pao je i zajednički selfi, a Ros je odmah lajkovao fotgrafiju na Instagramu i napisao da Lidija prosto sija!
DJ Lady Lee je jedini zenski DJ sa nasih prostora koja učevstvuje na Miami Music Week. U žižu javnosti dospela kada je Kurir otkrio da jeupravo ona bila prva velika ljubav Novaka Đokovića. Najavila je da će tokom boravka u Majamiju gledati i teniske mečeve, ali nažalost neće bodriti svog bišeg dečka jer je Nole otkazao učešće na turniru zbog povrede lakta.
Foto Niki Minaž
Foto Niki Minaž
M. Crnogorac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track