SKUĆILA SE U ELITNOM KRAJU: Mira Škorić iskeširala 200.000 € za stan!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile I Dragana Udovičić

Selidba

SKUĆILA SE U ELITNOM KRAJU: Mira Škorić iskeširala 200.000 € za stan!

Stars -

Mira Škorić kupila je stan na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save. Nekretnina ima oko 100 kvadrata, nalazi se na prvom spratu i vredi oko 200.000 evra. Mira se u stan uselila sa ćerkom Milicom.

- Čuli smo da nam je Mira Škorić postala komšinica i mnogo nam je drago zbog toga. Imala je sreće da je baš ta nekretnina bila na prodaju jer mnogi žele da žive u ovom kraju - rekla nam je gospođa koja je izašla iz zgrade, ali je insistirala na anonimnosti.Nakon pola sata iz garaže je autom izašla i pevačica, koju je ispred zgrade čekao sestrić.Izvor blizak pevačici kaže da je Škorićeva oduvek želela dom na toj lokaciji.

- Miri je zgradu u tom naselju preporučio blizak prijatelj. Stan joj se dopao na prvi pogled. Nije bilo cenkanja, ali vlasniku je rekla da ne može odjednom da isplati toliku sumu, nego u ratama. S obzirom na to da je Mira u pitanju, vlasnik joj je bez problema izašao u susret. Sačinili su kupoprodajni ugovor, nakon čega je Škorićeva odmah dala kaparu, a zatim i prvu ratu. Čim je isplatila nekretninu, ona se u nju i uselila - završava naš sagovornik.Inače, dve ulice dalje od Mirinog novog stana živi njen bivši muž Vasa Jeremić sa suprugom. U Škorićkinom komšiluku stanove imaju i fudbaler Aleksandar Kolarov, Mirina kuma Ana Bekuta, glumica Maja Sabljić, njena koleginica Milena Dravić i mnogi drugi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja