SLAĐA O TUČI SA JELENOM: Šaka mi je otekla ali ako nastavi, nije ni svesna koliko ću je tući!
Foto: Printscreen

Ponovo preti

SLAĐA O TUČI SA JELENOM: Šaka mi je otekla ali ako nastavi, nije ni svesna koliko ću je tući!

Stars -
Zbog užasnog incidenta u Parovima, večeras se sudi eksplozivnoj plavuši, a evo šta ona kaže o svemu

Slađana Petrušić je pre nekoliko dana fizički napala Jelenu Golubović, a na večerašnjem suđenju je objasnila kako je došlo do incidenta.

"Priznajem da sam je lupila, šaka mi je posle toga otekla i malo raskrvarila. Za to sam dobila kaznu oduzimanja 2.000 evra od honorara. Udarila sam i Marka, tada sam dobila kaznu od 1.000 evra, i imala sam još jedan udarac zbog kog sam kažnjena. Ako je tako, i ako ostanem u rijalitiju ja imam plaćeno da je nalupam još jednom", rekla je Slađa a onda je objasnila i zbog čega je došlo do fizičkog obračuna.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

"Napala sam je jer mi je pominjala oca iako sam je zamolila da mi ne pominje. Onda je počelo da priča kako se ja sramim jer mi je otac Srbin, kako se sramim svog porekla i tako nešto. Prošla sam pored nje u jednom trenutku i ona me je 2 puta pljunula. Nisam reagovala fizički, prosula sam joj kafu. Prišla sam joj da joj objasnim ko sam, ko su mi roditelji i odakle sam ali ona je začepila uši i nije htela da sluša. Kada sam to videla morala sam da je malo isprašim. Nisam je udarila ne znam koliko jer ne volim da tučem žene."

Slađani ovo nije bilo dovoljno te je javno zapretila da ukoliko nastavi tako da se ponaša, pretući će je ponovo.

"Ako ostanem ovde i ako mi još jednom pomene oca, evo obećavam pred svima, tući ću je ali ću je toliko tući da nije ni svesna."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja