BAHATA SLAĐA JELENINOJ MAMI: Sve smo rešili, vaspitala sam vam ćerku!
Foto: Printscreen Parovi

Oglasila se povodom pretnji

BAHATA SLAĐA JELENINOJ MAMI: Sve smo rešili, vaspitala sam vam ćerku!

Stars -
Rediteljkina majka ističe da je uplašena za svoju bezbednost, ali i za bezbednost svoje ćerke jer joj anvodno prete Slađini obožavaoci

Majka Jelene Golubović, Svetlana Golubović, je izjavila da prijatelji pevačice Slađane Petrušić, koja je pretukla njenu ćerku, šalju pretnje njoj, kao i fanovima njene ćerke. Rediteljkina majka ističe da je uplašena za svoju bezbednost, ali i za bezbednost svoje ćerke. Petrušićeva se povodom ovih optužbi oglasila na svom Fejsbuku i odgovorila na Svetlanine izjave.

"Molim sve svoje fanove da nikad ne prete Golubarima, da im nikad ne kažu ružnu reč... A molim mamu od Golubice da mi napiše imena tih "prijatelja", pa ću se ja već obračunati sa njima. Sa moje strane ne smeju dolaziti pretnje, niti uvrede. Mislim da smo sve rešili. Vašu ćerku sam vaspitala. Ona će biti vaspitana, a ja ću biti dobra", napisala Slađa na društvenoj mreži.

Foto Printscreen Parovi
Foto Printscreen Parovi

Podsetimo, Slađa Petrušić, je izbačena iz Parova jer je brutalno pretukla Jelenu Golubović, koja je završila u bolnici. Petrušićeva je bila kažnjena sa 2.000 evra, na svom Fejsbuk profilu je pokušala da opravda svoje nasilničko ponašanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja