SLOBA PATI ZA TOPALKOVOM ĆERKOM: Evo kakve poruke ostavlja na Fejsbuku
Foto: Printscreen

Tužan i sam

SLOBA PATI ZA TOPALKOVOM ĆERKOM: Evo kakve poruke ostavlja na Fejsbuku

Stars -
Slobodan Vasić očigledno veoma pati za bivšom devojkom Helenom Topalović, kojoj je posvetio status na Fejsbuk profilu.

Naime, pevač ne želi da se oglašava povodom kraha sedmomesečne veze, ali je zato imao šta da poruči bivšoj dragoj, pretpostavljamo, povređen njenim ponašanjem nakon raskida.

"Kad sa nekim završite sa nečim što je trajalo i bilo savršeno, odmah počnite da radite sve ono što niste. Pokažite koliko ste fini, komentarišite po slikama, pišite svašta, uživajte. Ne trošite ni sekund i ne gubite vreme da pokažete dostojanstvo i da vas nešto boli. Ma kakvi. Udri odmah", prokomentarisao je Vasić.

Kad sa nekim zavrsite nesto sto je trajalo i bilo savrseno, odmah pocnite sve ono sto niste, pokazite koliko ste fini,...

Posted by Slobodan Vasic on уторак 5. април 2016.

Takođe, Sloba je u utorak uveče na društvenu mrežu objavljivao pesme, a samo nekoliko minuta nakon što bi on to uradio, iste numere na svoj profil stavljala je i Helena.

Poslednja objava na Fesbuku pevača jeste fotografija na kojoj piše: "Na kraju uglavnom ostaneš sam".

Podsetimo, zvezda „Granda“ je kod svoje drage u telefonu našla SMS prepisku, i to ni manje ni više nego sa Aleksandrom Požgajom, bivšim učesnikom „Parova“. Ćerka Milana Topalovića Topalka nije odolela šarmu mladog političara, pa je prvo počela da se dopisuje sa njim putem Fejsbuka, da bi kasnije razmenili i brojeve telefona.Kada smo pozvali Požgaja da nam prokomentariše saznanja, iznenađeno nam je dao izjavu.

"Ona je slatka devojka, ali nemam ništa s njom, niti sam kriv što se njena i Slobina veza završila. Imam mnogo posla i ozbiljnih stvari kojima moram da se bavim", pokušao je tada da se izvuče Aleksandar.

Alo/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja