SLOBA VASIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Želim da me ostave na miru! Nisu mi uzeli stan i auto!
Foto: Damir Dervišagić

Neko mu pakuje sve

SLOBA VASIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Želim da me ostave na miru! Nisu mi uzeli stan i auto!

Stars -

Slobodan Vasić našao se na meti medija koji spekulišu da se uvukao u kocku te zbog toga izgubio stan i kola, ali pevač je za portal Kurir sve to demantovao.

Naime, kako su pojedini mediji pisali da je pevač počeo da se kocka iz zabave a onda se sve otrglo kontroli da se zadužio kod zelenaša.

Kako navodno, nije mogao da otplati dug, zelenaši su mu uzeli i stan i kola.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Sloba je ekskluzivno za portal Kurira demantovao sve priče ali i objasnio iz kog razloga ga verovatno povezuju sa kockanjem.

"Nikad u životu nisam kockao, niti znam kako se bilo šta od tih uređaja koriste. Ta priča je verovatno potekla od toga što sam se često slikao u kazinu kod mog prijatelja Ćazima, pa je pretpostavljam to i razlog. Nisam u dugovima nikakvim, uživam sa svojom porodicom i želim da me ostave na miru. Po svim tim pričama, do sada bih bio na nečijoj "crnoj listi", pošto od priča da sam dužan ne odustaju. A i da sam dužan svejedno, to bi trebalo da zanima samo mene i nikog drugog. Ne znam što je toliko zanimljivo da je Slobodan Vasić ceo život u dugovima. Ali i ako nekom jeste, neka se sladi svojim malim umom, misleći da je stvarno tako", rekao je Vasić za Kurir.

R. J.

POGLEDAJTE EKSKLUZIVNU ISPOVEST MARINE I SLOBODANA, ZA KURIR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track