ŠOK: Bivša učesnica rijalitija Parovi uhvatila dečka u prevari
Foto: Printskrin/Facebook

Nije se nadala

ŠOK: Bivša učesnica rijalitija Parovi uhvatila dečka u prevari

Stars -
Grozan osećaj kad voljenu osobu uhvatiš u prevari i kad shvatiš da je izdala bezgraničnu ljubav, napisala je između ostalog pevačica

Pevačica Ema Lapin i njen dečko Marko Perović zajedno su ušli u rijaliti i pored brojnih nesuglasica su uspeli da nastave svoju vezu i van toga.

Međutim, iako su delovali vrlo srećno i kao par koji će vrlo brzo da se nađe pred matičarem, Ema nas je sve iznenadila. Na društvenim mrežama je objavila da je odlučila da ostavi svog dečka jer ga je uhvatila u prevari.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

"Grozan osećaj kad voljenu osobu uhvatiš u prevari i kad shvatiš da je izdala bezgraničnu ljubav! Ne želim to nikom da se desi. Ljudi kada imate nesto vredno čuvajte to! Da se ne biste kasnije kajali kada to izgubite zbog trenutnog zadovoljstva tela i uma", napisala je Ema, ali je nekoliko sati posle toga dodala i da je srećna što je njeno srce puno ljubavi.

"Ponosna sam na sebe što sam toliko iskrena, poštena, verna i srećna sam što je moje srce puno ljubavi i voli bezgranično, ali nisam srećna i nije mi drago što više ne poznajem još jednu osobu sa tim mojim vrlinama i osobinama, jedino me raduje to što dobre i plemenite ljude Bog uvek nagradi i baš zato stavljam zid zlu, lažima, nečasnim stvarima, prevarama i obmanama, i kažem sebi uvek ću činiti dobra dela, voleti život i ljude, širiti ljubav i biti verna kada volim."

Neki su ovu situaciju povezali sa marketinškim trikom, a neki sa njiohovom drugaricom Macom Diskrecijom sa kojom se Ema viđa po završetku Parova, ali je Ema sve to demantovala.

"Maca nema veze sa mojim statusom, a takođe nije ni marketing , uvek cu svoja osećanja i mišljenje podeliti sa vama, jer vi ste tu uvek za mene i podržavate me i na tome vam beskrajno hvala", napisala je pevačica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track