ŠOKANTNA ISPOVEST ILIĆEVE LJUBAVNICE: Devin je na Fejsbuku saznao da mu je Miroslav otac!
Foto: Nemanja Pančić

Pevač neće da vidi sina

ŠOKANTNA ISPOVEST ILIĆEVE LJUBAVNICE: Devin je na Fejsbuku saznao da mu je Miroslav otac!

Stars -
Bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića Mirjana Antonović, koja je u Srbiju doputovala sa sinom Devinom, za kojeg tvrdi da je pevačev sin, govori o želji da ih konačno upozna. Iako je više puta bezuspešno pokušala, njene nade se ne gase.

"Meni ne samo da je žao Devina nego i Miroslavljeve dece što moraju da prolaze kroz sve ovo. Iako sam više puta pokušala da razgovaram s njim, i dalje verujem da će pristati da zagrli sina. Jako bih volela da se sretnem sa Miroslavom jer imam mnogo toga da mu kažem i da ga pitam. Ali izgleda da njemu treba hrabrosti, a ne meni", rekla je Mirjana i osvrnula se na period kada je ostala trudna."Od samog začeća, Miroslav je znao da sam trudna. Kada smo saznali da ćemo biti roditelji, bili smo u šoku, ali smo se vrlo radovali. Bilo je mnogo teških trenutaka za sve ove godine, ali se nisam pokajala što sam bila s Miroslavom jer mi je on omogućio da imam Devina", iskrena je Antonovićeva.

Na pitanje zašto je tek pre nekoliko godina Devinu rekla ko mu je pravi otac, a on sada ima 28 godina, Mirjana kaže:

"Od početka sam se savetovala sa doktorima i psiholozima kada to da uradim i na koji način. Rekli su mi da to nikako ne treba uraditi tokom razvoja deteta zbog posledica. Na moju inicijativu, svi moji prijatelji i familija se nisu mešali u tu odluku, pa su ćutali. Plan mi je bio da mu kažem kada sazri, da može to da podnese.Čekala sam da završi fakultet, a u međuvremenu sam kontaktirala s Miroslavom i pitala ga da mu zajedno kažemo. On je to prihvatio uz uslov da to obavimo u SAD, a ne u Beogradu. Sve je propalo onog momenta kada se neki dušebrižnik obratio Devinu preko Fejsbuka sa svim podacima. Posle toga nije bilo nazad", otkriva Mirjana i seća se kako je Devin reagovao.

Foto Privatna arhiva
Foto Privatna arhiva

"Kad je saznao za Miroslava, rekao je našim prijateljima: „Zašto mi niste rekli da je moj tata srpski Frenk Sinatra“, rekla je pevačeva bivša koja se nada da neće biti potrebe da Ilićevo očinstvo dokazuje putem DNK analize."Živimo u nadi da to neće biti potrebno i da će Miroslav shvatiti da mu je to moralna obaveza", rekla je Mirjana, koja ističe da neće ići u Mrčajevce da bi Devin posetio grob dede Živote."Planirali smo da idemo u Mrčajevce, da Devin vidi odakle potiče. To je intiman čin, a pošto je sve postalo ovako javno, ne želimo da se to protumači na neki neprikladan način, tako da ćemo otići drugi put", otkriva Antonovićeva, koja krivi Miroslava zbog toga što je Lepoj Breni, kod koje je odsela sa sinom, poručio: „Fahreta, skini mi se s ku.ca.“"Jako smo razočarani jer su Brena i cela njena porodica naši dugogodišnji prijatelji. Otkad je Brena ostala prijateljica s nama, on je takvog stava. Nije mi jasno kako mu to nije dosadilo. Umesto da se koncentriše da reši lični veliki problem, on skreće pažnju na Brenu ne bi li svi zaboravili težinu ovog slučaja. Brena i cela njena porodica su požrtvovani i predusretljivi prijatelji. Jako mi je žao što zbog nas moraju da ispaštaju i podnose sve ovo", rekla je Mirjana za Alo.Devin: Ne gubim nadu da ću ga upoznati

Miroslava Napriznati sin Miroslava Ilića Devin kaže da još nije ubedio pevača da se vide.

"Bilo je više pokušaja, naravno, s moje strane, ali, nažalost, nismo uspeli da se dogovorimo. Imam još nade da će se to ljudski rešiti i radujem se tome. Prilikom razgovora s Miroslavom izrazio sam želju da upoznam polubrata i sestru, ali ne znam da li im je to preneo. Za mene nema nikakve logike u tome da on ne želi da se upozna sa sinom i na znam zašto je to tako", rekao je Devin, koji ne zamera Miroslavu na izjavama da mu nije jasno zašto hoće da ode na grob njegovog oca Živote.

"Ne vređa me njegova izjava, jedino mi je žao što nisam upoznao dedu i babu, zato želim da odem na njihov grob", rekao je mladić.

Foto Nemanja Pančić
Foto Nemanja Pančić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track