ŠOKANTNA ISPOVEST MORENINOG MUŽA: Organizovala beg iz zatvora i dok su pucali na mene, ona je...
Foto: Printscreen/FB

Bolja je od svakog telohranitelja!

ŠOKANTNA ISPOVEST MORENINOG MUŽA: Organizovala beg iz zatvora i dok su pucali na mene, ona je...

Stars -
Manuel Curi, suprug učesnice „Parova“ Morene Marjanović, otvoreno je ispričao kako mu je pomogla da pobegne iz zatvora u Hrvatskoj.

On tvrdi da je pevačica bolja od svakog telohranitelja i da kada je upadao u nevolje s različitim kriminalnim klanovima, ona jedina nije bežala dok su pucali na njega.

Dok je služio kaznu zatvora zbog kriminalnih radnji koje su mu se stavljale na teret, nije mu palo na pamet da bi Morena mogla da isplanira njegovo bekstvo.

"Prvo mi je u zatvor donela mobilni telefon kada je došla u posetu i od tada smo se čuli svakodnevno. Dogovor je bio da iskoristim šetnju dvorištem da bih preskočio ogradu, što sam i učinio. Imao sam dva sata da pređem grad i dođem do autoputa, gde me je čekala ona. Donela je pasoš i lična dokumenta mog brata, na koga ličim, i bez straha krenula ka granici. Ona je muškarac zarobljen u telu žene. Bila je toliko hrabra i nije imala strah da ćemo pasti, dok meni nije bilo svejedno. Na sreću, prošli smo sve granice - Hrvatsku, Bosnu, Srbiju, i ušli na Kosovo. Na prelazu Posušje mislio sam da je gotovo jer nam je carinik rekao da se parkiramo desno i 20 minuta nas držao na proveri. Oblivao me je hladan znoj, a ona je bila smirena", seća se Manuel, koji je odahnuo tek kada su stigli na Kosovo.

"S lažnim papirima naredne dve godine smo putovali po Nemačkoj iako sam bio na poternici Interpola. Više nisam mogao da strahujem i putujem na relaciji Kosovo-Hrvatska da bih je video, zato sam se 2013. godine vratio u zatvor da odležim još 15 meseci, koliko mi je ostalo. U međuvremenu, ona mi je rodila ćerku Najlenu, koja sada ima sedam godina", kaže Manuel za Alo i prepričava koliko mu je puta Morena spasla život.

"Bio sam dugo sa one strane zakona i često sam upadao u nevolje s kriminalnim klanovima. Ona mi je uvek bila desna ruka, bolja od svakog telohranitelja. Trenirala je karate i boks, a nema strah. Kada su 2010. godine pucali na mene u Prizrenu, svi moji drugovi su pobegli od stola, jedino je ona ostala sa mnom. To je žena zmaj", rekao je takmičarkin suprug, a na pitanje da li mu prilaze druge žene, uz osmeh dodaje."Ma kakvi, sve žene u gradu gde živimo je pretukla, ali ta njena impulsivnost se ne vidi u rijalitiju. Vidim da je baš dobro zakočila i da se kontrološe, ali ako pukne, ne znam šta će biti", istakao je Manuel, koji sa suprugom iz prvog braka ima troje dece.

Kažem joj: Ti si četnik, a ona meni da sam ŠiptarMorenina majka je Srpkinja, a otac Hrvat, dok je njen suprug Manuel Albanac. On nam otkriva kako izgledaju svađe između njih dvoje i epiteti kojima časte jedno drugo. "Čak i kada se svađamo, mi se šalimo, pa ja njoj kažem da je četnik, a ona meni da sam Šiptar", uz osmeh opisuje Manuel.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track