ŠOKANTNO: Matora sahranila bratanca, a đipa uz muziku!
Foto: Damir Dervišagić

U crnini poručivala pesme i nazdravljala uz muziku

ŠOKANTNO: Matora sahranila bratanca, a đipa uz muziku!

Stars -
Jovana Tomić doživela veliku porodičnu tragediju pre nedelju dana, kad je njenom bratu umrla beba, a na žurki posle finala „Parova“ veselila se i igrala na stolu
1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Nakon završetka rijalitija „Parovi“, u luksuznoj vili u Zemunu organizovana je žurka, na kojoj su učesnici nastavili s ponašanjem koje ih je i proslavilo.Iako gotovo da ne postoji više ništa čime bi učesnici šoua mogli da iznenade gledaoce, mnoge je šokiralo to što se Jovana Tomić Matora cele večeri veselila i nazdravljala uz muziku, iako je pre samo sedam dana sahranila dvoipomesečnog bratanca. Osim toga što je u crnini đipala, pela se na sto i poručivala pesme od Ljube Aličića, društvo joj je pravila u javnosti nepoznata atraktivna plavuša, koja je Matoru cele večeri cmakala.Najpijaniji na žurki bio je Ivan Marinković, dok je Igor Kostić sa sobom poveo maloletnu ćerku, koja je, umesto da spava kod kuće, s ocem lumpovala do zore.Ljubomorna RužicaKRIVO MI JE ŠTO ĆE BOJANA RODITI DETE MOM BANETURužica Veljković priznaje da joj je bilo krivo kad je saznala da manekenka Bojana Rajić čeka dete njenog bivšeg dečka Branislava Ðurđevića.- Oni sad čekaju dete i žao mi je zbog toga, ali želim im sve najbolje. Bilo mi je baš krivo kad nam je Marić doneo novine u kojima sam pročitala tu vest - rekla je Ružica.

Ništa od Cecine podrškeŠKORIĆKA SPUSTILA JELENUJelena Golubović se hvalila da će Ceca doći da je podrži kao svog favorita, na šta se nadovezala Mira Škorić i otvorila joj oči. Pevačica joj je naglasila da se ne zanosi lažima, jer dosad nije primetila tu podršku svoje koleginice na društvenim mrežama.

Besneo zbog porazaZMAJ DAVIO GASTOZAPobednik „Parova“ umalo da svojom glavom plati trijumf.Sve je počelo još pri proglašenju pobednika, kad je Nenadu Marinkoviću uručena glavna nagrada, sa čime Zmaj od Šipova nije mogao da se pomiri, pa je nasrnuo na Gastoza. Grahovac je iskočio na scenu, odigao Gastoza od zemlje i bacio ga na pod, zbog čega je moralo i obezbeđenje da reaguje.

Uželela se fudbaleraŠAVIJA LJUBILA „ORLIĆE“Nataša Šavija potpuno je poludela kad je po izlasku iz rijalitija ugledala Kurirov poster mladih „orlića“, koji su nedavno osvojili Svetsko prvenstvo u fudbalu, a kojima je obećala da će ih zbog trijumfa oralno zadovoljiti.Pevačica je počela redom da ih ljubi, a usne su joj se zalepile na kapitenu Predragu Rajkoviću.

Susret posle dve nedeljeRUŽICA FILIPU MAZALA KARMIN PO ZUBIMAFilip Ðukić pojavio se u finalu rijalitija kako bi podržao svoje doskorašnje cimere, ali i devojku Ružicu Veljković, koja ga je celog izljubila prilikom izlaska iz luksuzne vile. Od silnih poljubaca njemu je na usnama i po zubima ostao karmin, koji do polaska kući nije želeo da skine. Ðukić se cele večeri nije odvajao od Veljkovićeve, već je u stopu pratio svaki njen korak.

GASTOZ PLAKAO KAD JE UGLEDAO MAMUNenad Marinković nije mogao da obuzda suze kad je ugledao svoju majku u publici. Ona je zbog Gastoza ostavila posao u Francuskoj i došla da podrži svog mezimca u finalu. Kad ju je video, Marinković joj je bukvalno skočio u zagrljaj i počeo da je ljubi. Oboje su plakali od sreće.

SAŠKI KIPELO SALO NA SVE STRANEAko je suditi po izgledu Saške Karan, u „Parovima“ se baš dobro jelo, s obzirom na to da se pevačica ugojila nekoliko kilograma. Njoj je u kratkoj i uskoj haljini salo kipelo na sve strane, dok joj je na ruci bila masnica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track