STANIJA IZNELA MAJIN PRLJAVI VEŠ: Znam tipove koji su te zadovoljavali na klupici!
Foto: Youtube Prinscreen Farma

Razotkrila je

STANIJA IZNELA MAJIN PRLJAVI VEŠ: Znam tipove koji su te zadovoljavali na klupici!

Stars -
Sukob među farmerkama ne prestaje, a ovaj put starleta je žestoko oplela po Maji Nikolić

Stanija Dobrojević tvrdi da zna imena muškaraca koji su seksualno zadovoljavali Maju Nikolić na klupi. Pevačica i starleta su se ponovo našle u sukobu, gde su po ko zna koji put optuživale jednu drugu. Svađu je započela Maja, koja je tvrdila kako poznaje Matiju kojeg je Stanija navodno oralno zadovoljavala u klubu.

Foto Youtube Printscreen Farma
Foto Youtube Printscreen Farma

"Ja te ljude koji to pričaju, tužim! Oni nemaju dokaza za to! To uopšte nije tačno. Ko god kaže za mene tako nešto, što nije tačno, ja ću ga tužiti", rekla je Stanija Nikolićevoj, dok se pevačica klela da govori istinu.

"Evo Bog mi je svedok da ne lažem. Znam Matiju, on mi je prijetelj, priznao mi je da si ga zadovoljavala", rekla je Maja, a onda je Stanija iznela nove činjenice.

"A šta je sa onim likovima iz obezbeđenja? Kada su te na ono na klupici, kada su se izređali? Znam da si bila sa onim likom, znaš odlično o kome pričam, zove se na slovo A", otkrila je Dobrojevićeva, dok se Maja branila i pričala kako ne zna o čemu je reč. Ona je takođe dodala da sprema tužbu zbog ove starletine izjave.

Podsetimo, Stanija je ove nedelja gazdarica na imanju, zbog čega je Maja pobesnela. Ona je provocirala Dobrojevićevu kako bi je starleta fizički napla, što se na kraju i dogodilo. Ona je Maju gađala jajima, ali je promašila, te se to nije računalo kao fizički napad.

(A.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track