STEFAN NAKON IZBACIVANJA: Krivo mi je što sam ispao! Pa nisam puškom uteran unutra
Foto: Printskrin

Izgubio bitku za 50.000 evra

STEFAN NAKON IZBACIVANJA: Krivo mi je što sam ispao! Pa nisam puškom uteran unutra

Stars -
Večeras je sa "Farme" izbačen pevač Stefan Jakovljević koji se u dealu borio protiv Marine Perazić

Stefan je imao svih 5 tačnih odgovara, zbog čega su mu bili duplirani glasovi. Ipak, to nije bilo dovoljno, Marina je imala 51, a Stefan 49 posto glasova publike. Kada je stigao u studio Stefan je rekao da se odlično oseća.

"Nisam stekao u izolaciji osećaj da li ću izaći ili ne. Ovde sam bio totalno 50-50. Marina mi je pomagala, bojala se da ne pogrešim sa pitanjima. Do samog kraja nisam mogao ni da predpostavim da ću izaći. Bojao sam se samo da me Marina ne odere sa glasovima da ne bude 20-80, ali ovako je bilo okej", rekao je pevač i dodao da nije želeo da izađe sa imanja.

"Nisam puškom bio uteran unutra. Velika čast, veliko iskustvo, dobra ekipa, svako na svoj način. Nikada nisam rekao da bih voleo da izađem.Što se tiče ostanka bio sam spreman da odstanem do kraja", priznao je bivši far,er i rekao da bi mu sada ipak bilo teško da se vrati. Što se tiče sukoba sa Sanijem, on je rekao da je svojom mirnom reakcijom obojicu zadržao na "Farmi".

Jakovljević isitče da nije konfliktna ličnost i da je zbog toga retko ulazio u konflikte. On je rekao za Jelenu Golubović da je klasičan manipulator, a priznao je i da je štekovao alkohol kada su bile organizovane žurke.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track