Stojketova bivša vodi Bulevar
Foto: Dado Djilas

Ekskluzivno: Otkrivamo manekenka Dejana Živković novo lice televizije B92

Stojketova bivša vodi Bulevar

Stars -
Istina je da će nova voditeljka „Bulevara delikates“ od 29. novembra biti manekenka Dejana Živković, koja će dodatno začiniti subotnje večeri gledaocima B92

Manekenka Dejana Živković (22), kako saznaje Kurir, novo je pojačanje emisije „Bulevar delikates“, koja se emituje vikendom na TV B92.

Bivša devojka golmana Vladimira Stojkovića, rukometaša Vlade Mandića i fudbalera Milana Lole Smiljanića u ulozi domaćina zameniće Katarinu Srećković, koja napušta rad ispred kamera.- Nemam komentar - rekla je Dejana za Kurir kad smo je pozvali da proverimo naša saznanja.Ovu informaciju potvrdili su iz službe za odnose s javnošću televizije B92.- Istina je da će nova voditeljka „Bulevara delikates“ od 29. novembra biti manekenka Dejana Živković, koja će dodatno začiniti subotnje večeri gledaocima B92. Zbog mečeva između Tajsona Fjurija i Dereka Čisora za titulu šampiona Evrope i Britanije u teškoj kategoriji i naredne nedelje finala MMA takmičenja, emisija će biti emitovana u ponoć, a onda se vraća u svoj termin od 23 sata.Da l’ će gostovati kod bivše... Dejana Živković je pre mesec dana proslavila 22. rođendan, a javnosti je postala poznata nakon učešća u „Prvom srpskom top-modelu“, gde je gledaoce osvojila svojim bujnim oblinama, a pobeda joj je izbegla za dlaku. Ipak, veću popularnost je stekla kao devojka koja je osvojila Stojketa posle njegovog razvoda s Bojanom Rajić.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track