DEVIN TUŽIO PEVAČA: Miroslav Ilić upoznaje sina na sudu
Foto: Damir Dervišagić

Suočavanje

DEVIN TUŽIO PEVAČA: Miroslav Ilić upoznaje sina na sudu

Stars -

Za 5. septembar je zakazano prvo ročište i tada će morati da se suoči s mladićem koji želi da dokaže da je naslednik Slavuja iz Mrčajevaca

Miroslav Ilić napokon će se sresti oči u oči s vanbračnim sinom Devinom Antonovićem, koga je dobio pre tri decenije, dok je bio u ljubavnoj vezi s Mirjanom Antonović iz Amerike. Njih dvojica suočiće se 5. septembra na sudu!S obzirom na to da u Srbiji nije priznat DNK test koji je Mirjana krišom uradila u Njujorku, i koji je pokazao da je Miroslav Devinov otac, Antonović je pre nekoliko meseci u Beogradu podneo tužbu protiv pevača. On je to uradio da bi dokazao da mu je Miroslav biološki otac. Prvo ročište zakazano je za početak septembra.- Devin je već rezervisao avionske karte za Srbiju za sebe i majku. Zahtevaće da se uradi DNK test, koji Miroslav uporno izbegava. Slavuj iz Mrčajevaca trudio se da izbegne susret s njim, ali to je ovog puta nemoguće. Antonovići su čvrsto rešili da pravdu isteraju do kraja - kaže naš izvor.Mirjana se požalila prijateljici da će do septembra još jednom pokušati telefonom da kontaktira s Miroslavom kako bi izbegli suđenje.- Ako bi Ilić pristao da razgovara s nekadašnjom ljubavnicom, Devin bi možda i povukao tužbu. Međutim, pevač ne želi nikakav kontakt s njima, pogotovo otkad su počeli da se eksponiraju u medijima. Devinu će biti teško kad vidi oca, jer će to zapravo biti njihovo upoznavanje, s obzirom na to da je bio beba prilikom njihovog poslednjeg susreta - rekao je jedan Antonovićev prijatelj.Mirjana je potvrdila naša saznanja:- Kad dobijemo poziv, Devin i ja ćemo doći u Beograd. Njega sve ovo muči, biće mu teško kad vidi Miroslava.Miroslav tvrdi da nije obavešten o suđenju.- Prvi put čujem za to, odakle vam ta informacija? Nemam nikakav komentar - rekao nam je pevač.

Ide tatinim stopamaPOSTAJEM PEVAČ, IAKO SE MAMA PROTIVIDevin je nedavno za Kurir otkrio da započinje muzičku karijeru:- Nemojte očekivati da će to biti kopija Miroslava Ilića. Moj glas i koncepcija pevanja su sasvim drugačiji. Majka baš nije želela da idem u muzičkom smeru, tako da je pokušavala da me zaustavi. Njena želja je bila da budem lekar, a ne muzičar. Kad sam naučio da sviram, mama je tada digla ruke i shvatila da mi je to prva ljubav. Nedavno sam snimio bluz-rok CD u Americi. Toliko volim muziku da sam kod kuće tokom slobodnog vremena izgradio muzički studio za snimanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track