SVAĐA BIVŠIH LJUBAVNIKA: Bane napao Katarinu Živković pa joj zapretio!
Foto: Damir Dervišagić

Ne prestaju

SVAĐA BIVŠIH LJUBAVNIKA: Bane napao Katarinu Živković pa joj zapretio!

Stars -

Bivši estradni par Katarina Živković i Bane Jankoviću često su na meti medija, prepucavaju se, iznose "prljavi veš" jedno o drugom... I taman kada su se smirile strasti, opet su "zakuhtalo". Ovoga puta je Bane bez razloga napao svoju bivšu.

Poznato je da se Bane u oktobru ženi za Mirjanu, svoju novu devojku, ali i da će uskoro postati otac. O tome je pričalo Katarinino društvo pa su je počeli zezati kako joj više definitivno nema povratka u Banetov zagrljaj jer će uskoro biti oženjen, a i postaje otac.

Katarinu su iznervirala takva "peckanja" pa je kroz smeh šaljivo ogovarala Baneta i njegovu buduću suprugu. Rekla je, između ostalog, da se pita šta mu je nova devojka radila iza leđa pa ne sme ništa da joj prigovori.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Kasnije su pevači pogrešno preneli šta je Katarina rekla, malo su uveličali priču, dodali puno toga što nije ni kazala... što ga je to poprilično iznerviralo. Preko zajedničkih prijatelja joj je, navodno, poručio da ubuduće pazi šta priča jer ako se, ne daj Bože, nešto desi njegovoj devojci i detetu zbog stresa od njenih priča, da se po nju to neće dobro završiti.

Kasnije mu je objašnjeno da Katarina nije baš tako pričala kako su njemu preneli, piše expressmag.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track