SVADBA U INOSTRANSTVU: Udaje se Željkova ćerka! Evo gde će živeti sa partnerom
Foto: Damir Dervišagić

Minja Samardžić staje na ludi kamen u sad

SVADBA U INOSTRANSTVU: Udaje se Željkova ćerka! Evo gde će živeti sa partnerom

Stars -

Pevačica i njen dečko Igor Garnier odlaze u obećanu zemlju, gde će sklopiti brak i nastaviti karijeru

Minja Samardžić, ćerka Željka Samardžića, i njen dečko Igor Garnier uskoro putuju u Ameriku, gde bi uskoro trebalo da se venčaju, saznaje Kurir.Mlada pevačica i poznati di-džej već šest godina su u vezi i još ranije su planirali da ozvaniče svoju ljubav, ali pošto su bili sigurni da će se preseliti u obećanu zemlju, rešili su da sačekaju s bračnim zavetom.Kako smo saznali, Minja i Igor putuju u drugoj polovini decembra, a nameravaju da u Americi nastave muzičku karijeru, dok će venčanje najverovatnije biti početkom sledeće godine.- Tačno je da putujemo u Ameriku, a što se tiče vaših saznanja o venčanju, bićete obavešteni kad do toga dođe - kratko je za Kurir izjavio Igor Garnier, budući zet Željka Samardžića, koji nam je rekao da svojoj mezimici daje punu podršku u svemu što odluči da uradi.- Ukoliko Minja odluči da karijeru gradi u Americi, ja ću joj biti podrška. Razgovarali smo nešto na tu temu, ali još ništa nije definitivno - rekao je Samardžić za Kurir.

PROSLAVILA GA MILKA CANIĆHit „Barbra Streisand“ grupe Duck Sauce, koju je srpski di-džej snimio pre pet godina ali kao odu Milki Canić, njegov je najveći hit. Milka je u početku bila ljuta, a pomirenje je palo pre dve godine, kad su se Igor i supervizorka upoznali.

ODUŠEVLJEN ZETOM- Ko ne bi voleo da za zeta ima pristojnog, lepo vaspitanog i kulturnog momka - rekao je Željko Samardžić u jednom intervjuu i dodao da je zadovoljan duetima „Marija“ i „Iskuliraj“, koje je snimio s Garnierom.- Zahvaljujući Minji, upoznao sam Igora. Oni već dugo vremena sarađuju. Igor je veoma talentovan mladi čovek, čiji stil mi se posebno dopao. Kad mi je pustio „Mariju“, brzo smo se dogovorili o saradnji.

Ekipa kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track