SVE ZA ANU: Mrka drži ljubavnu dijetu!

Pevačica zadovoljna

SVE ZA ANU: Mrka drži ljubavnu dijetu!

Stars -
U mojim godinama, da bih se osećao kao mladić, moram da pripazim na ishranu, kaže Mrkonjić i stidljivo dodaje da je za njegovo gladovanje pomalo kriva i ljubav

Milutin Mrkonjić, funkcioner Socijalističke partije Srbije, ovih dana je omiljena tema poslanika u parlamentu, pa se po skupštinskim kuloarima uveliko vodi rasprava o tome zašto se i kako Mrka bacio na dijetu.

Poznat kao gurman, Mrka je kolegama "upao u oči“ jer u poslednje vreme jede isključivo kuvani krompir i šargarepu. Mrkonjić kaže da je za ljude njegovih godina normalno da vode računa o ishrani.

"U mojim godinama, da bih se osećao kao mladić, moram da pripazim na ishranu", kaže Mrkonjić i stidljivo dodaje da je za njegovo gladovanje pomalo kriva i ljubav.

Da Mrkonjić radi na tome da se vrati u mladalačku formu, potvrdila je i Ana Bekuta.

"Nisam ga terala, pametnog čoveka ne treba terati da uradi pametnu stvar. On je sve to sam, zbog ljubavi. Mrka je divan, mi uživamo, nema potrebe da se u ljubavi radi bilo šta na silu, ali pošto radi pametnu stvar, podržavam njegovu želju da se zdravo hrani. I evo nas, uživamo u ljubavi", kaže Bekuta.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track