SVI DETALJI POROĐAJA FOLK ZVEZDE: Seka plakala kad je zagrlila sina, Veljko presekao pupčanu vrpcu
Foto: Dragana Udovičić

Ekskluzivno: Rodila naslednika

SVI DETALJI POROĐAJA FOLK ZVEZDE: Seka plakala kad je zagrlila sina, Veljko presekao pupčanu vrpcu

Stars -

Pevačicin muž prisustvovao porođaju, sin Jakov dobio ocenu 10, a njegove matične ćelije roditelji su poslali na čuvanje u Nemačku.

Folk zvezda Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić juče su postali roditelji! Pevačica je trebalo da se porodi sredinom oktobra u Beču, ali ih je sin Jakov iznenadio i stigao ranije.Seka se porodila u subotu prirodnim putem u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Jakov je težak 3,120 kg i dugačak je 48 centimetara, a dobio je ocenu 10! Kako saznajemo, Veljko je prisustvovao porođaju i presekao je pupčanu vrpcu, a i on i Seka su zaplakali kad su zagrlili sina! Bebine matične ćelije su pevačica i njen muž odmah poslali na čuvanje u Nemačku, a Veljko se nije odvajao od supruge do jutra.Napravila bebi-šauer- Veljko će prisustvovati porođaju i preseći pupčanu vrpcu. Oboje to želimo jer mislimo da sam najbezbednija kada je on pored mene i dok njegova ruka drži moju. Ime sinu smo dali po svetom apostolu i zajedno smo ga odabrali. Ni najmanje se ne plašim porođaja, već s velikom radošću iščekujem taj dan - izjavila je Seka za aktuelni broj magazina Stori nekoliko dana pre nego što je na svet došao Jakov.

Zapisnik... Jakovljeve matične ćelije odnete u inostranstvo
Zapisnik... Jakovljeve matične ćelije odnete u inostranstvo

Aleksićeva je nedavno napravila žurku sa drugaricama povodom skorašnjeg dolaska bebe, ali i šeste godišnjice braka. Folk zvezda je otkrila na koji način je bebi-šauer prilagodila našem podneblju.Slavila šest godina braka- Napravila sam bebi-šauer na srpski način. Nisam se previše pridržavala nekog pravilnika, niti svih detalja koje možda vidimo u filmovima, jer nisam to želela. Sve je izmenjeno, prilagođeno našem podneblju, a ostao je samo naziv. Na dan kada je organizovana žurka, moj suprug i ja proslavljali smo šest godina braka i to je bio razlog više da slavimo - rekla je Seka.

ČestitkeESTRADA POŽELELA JAKOVU ZDRAVLJE I SREĆUCeca RažnatovićMojoj dragoj koleginici Seki i njenom suprugu Veljku srećno rođenje sina.Dara BubamaraMojoj dragoj drugarici i koleginici Seki čestitam rođenje sina. Večeras pijemo, slavimo. Nek je živ i zdrav.Slađa AlegroDobra Sekina prijateljica objavila fotografiju sa slavlja uoči rođenja Jakova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja