SVI DETALJI TAJNOG VENČANJA ŠABANOVE ĆERKE: Ilda nije znala da se udaje, pa je plakala!
Foto: Damir Dervišagić

Ipak se udala

SVI DETALJI TAJNOG VENČANJA ŠABANOVE ĆERKE: Ilda nije znala da se udaje, pa je plakala!

Stars -

Pevačica Ilda Šaulić u najvećoj tajnosti se u petak uveče venčala sa Bojanom Vučkovićem, svojim izabranikom. Da stvar bude gora, ni sama mlada nije znala da se udaje.

Zet Šabana Šaulića sve je organizovao u potpunoj tajnosti, a u tome su mu pomogli Ildina rođena sestra Sanela i njegov brat.

"Niko nije znao da će doći do venčanja, Bojan je pozvao sve zajedničke prijatelje da u petak uveče dođu u jedan restoran kako bi zaprosio Ildu, a pritom nikome nije hteo da govori da je na istom mestu zakazao i sastanak sa matičarkom. Na večeru su prvo pristigli Bojan i njegov brat, a ubrzo su im se pridružile Ilda i Sanela.Bojan je u jednom trenutku zamolio da stane muzika, klekao pred Ildu i pitao je da li želi da se uda za njega. Nakon što je kao iz topa izgovorila "da", a on je poljubio, u restoran su ušli gosti i matičarka, što je pevačicu rasplakalo", priča izvor koji je bio među zvanicama.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Šaban i Goca, kao i Bojanovi roditelji, mislili su da je reč o običnoj večeri, na kojoj će Ilda biti zaprošena, pa su i oni bili šokirani ceremonijom venčanja. Usledila su čestitanja, a buduća mama, koja bi uskoro na svet trebalo da donese devojčicu, toliko se raznežila da je jedva prestala da plače. Čitavu noć su svirali tamburaši, tako da je novopečeni tast Šaban samo uživao.

"Hvala na čestitkama. Srećna sam da je sve prošlo lepo i da je moja ćerka srećna. Iskrena da budem, nisam ni znala da će se venčati, ali bilo je lepo kao u bajci. Vrlo emotivno i romantično", rekla je Gordana.

Kako saznajemo, pošto niko nije znao da je u pitanju venčanje, gosti nisu doneli darove, a roditelji mladenaca planiraju da im poklone nameštaj za kuću u koju su se uselili nedavno, u komšiluku Lepe Brene.

Foto Kurir
Foto Kurir

Alo/Ljubomir Tozev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja