TEK MESEC DANA VOLI FILIPA: Prijovićka se već uvalila kod Brene u vilu!
Foto: Dragan Kadić

Nova ljubav

TEK MESEC DANA VOLI FILIPA: Prijovićka se već uvalila kod Brene u vilu!

Stars -
Pevačica Aleksandra Prijović, koja je pre manje od mesec dana započela vezu s Filipom Živojinovićem, prespavala je kod njega, a sutradan je oko podneva otišla taksijem.

Još se nisu pošteno ni zavoleli jer su tek mesec dana zajedno, a pevačica „Grand produkcije“ Aleksandra Prijović (20) već je uspela da postane deo familije svog dečka Filipa Živojinovića.

Naime, Aleksandra bez šminke i s punđom na glavi, a Filip u trenerci, a kada su primetio da slikamo, Filip je zalupio kapiju, dok je Aleksandra pokušala da se sakrije.

Prijovićeva je morala da otputuje jer je imala zakazan nastup u inostranstvu, a Filip je takođe otputovao kako bi završio poslovne obaveze. Par se viđa nekoliko puta nedeljno, i to samo u domu Živojinovića, jer ne žele da se eksponiraju.

Podsetimo, Filip je pre Aleksandre ljubio manekenku Sofiju Milošević, pevačicu Maju Šuput i glumicu Maju Mandžuku. Aleksandru su povezivali s pevačem Darkom Lazićem, Amar Gile Jašarspahić, Šabanom Šaulićem, ali i s Viktorom Živojinovićem, a dugo je bila u vezi sa Ljubomirom Perućicom.

A photo posted by @aleksandraprijovic on Jan 14, 2016 at 4:45pm PST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track