TERZIĆ: Arkan je bio veliki mangup, Ceca je hrabra žena,nije ni čudo što su im deca kvalitetna
Foto: Zorana Jevtić, Printskrin

ISRENO

TERZIĆ: Arkan je bio veliki mangup, Ceca je hrabra žena,nije ni čudo što su im deca kvalitetna

Stars -
Naša deca tek treba da završe fakultete i osposobe sebe za samostalan život. Ko zna šta će se sve desiti dok dođe vreme za brak. Ako su moja deca srećna, i ja sam srećan kao njihov roditelj, kaže Zvezdan

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, čiji je sin Kostadin u vezi sa Anastasijom Ražnatović, ćerkom Cece Ražnatović, kaže da mu smeta što mediji pišu o njihovoj romanasi, kao i da njih dvoje tek treba da prvo da se osamostale, pa tek onda da razmišljaju o braku.

"Naša deca tek treba da završe fakultete i osposobe sebe za samostalan život. Ko zna šta će se sve desiti dok dođe vreme za brak. Ako su moja deca srećna, i ja sam srećan kao njihov roditelj. Ne volim što ih ima u medijima, jer iza sebe nemaju još ništa pametno urađeno što bi ih kvalifikovalo za novinske stupce. Međutim, žuta štampa smatra drukčije", ističe Terzić čija je ćerka Maša takođe nekoliko meseci bila u vezi sa Cecinim sinom Veljkom.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Niti sam uticao da se spoje s Ražnatovićima niti mogu uticati na dalji razvoj njihove veze. Poštovao sam njihovog oca kao jednog od najvećih mangupa koji su hodali ovim gradom, poštujem njihovu majku kao jednu uspešnu, hrabru i pametnu ženu. Od takvih roditelja samo kvalitetni ljudi mogu postati", zaključio je Zvezdan Terzić.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

(Pulsonline)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track