TEŠKE OPTUŽBE ČABARKAPE: Aleksandru su prebili otac i stric jer nije htela da me okrivi za silovanje
Foto: Nebojša Mandić

Optužio Subotiće za krivično delo

TEŠKE OPTUŽBE ČABARKAPE: Aleksandru su prebili otac i stric jer nije htela da me okrivi za silovanje

Stars -

Aleksandar naveo da su Karađorđe i Srboljub pretukli njegovu bivšu ljubavnicu jer nije htela lažno da svedoči protiv njega u policiji

Aleksandar Čabarkapa tvrdi da su njegovu bivšu ljubavnicu Aleksandru Subotić, koja se nalazi u rijalitiju „Parovi“, pretukli otac Karađorđe i stric Srboljub, i to kad je bila u četvrtom mesecu trudnoće. Kao razlog za njihov postupak navodi to što nije želela da ga optuži za silovanje.

- Imam kopije dokumenata koji pokazuju da su otac i stric pretukli Aleksandru kad je bila u četvrtom mesecu trudnoće jer nije htela da pristane da me lažno okrivi za silovanje. Taj morbidni Srboljub, ta karikatura od čoveka, koja vas više zasmejava dok ga gledate nego Mister Bin dok izvodi šou, nije vredan pažnje - napisao je Aleksandar u pismu i dodao:

Lažno prijavljivanje- Ali, ljudi, znajte da je njegovo srednje ime laž i prevara, pa je sada u panici i histeriji da li će biti procesuiran za krivično delo lažnog prijavljivanja i davanja lažnog iskaza - stoji u pismu, a potom se obratio svom neprijatelju.- A ti, Smrdoljube, ti i dalje češi pogan jezik, propagiraj laž i prevaru, pričaj jalove priče i prodavaj maglu, jer za ništa drugo nisi ni sposoban, ti, inspektoru Draguljče. Umesto da bratanica gradi ime na konto tebe, ti pokušavaš da na konto nje, drtino matora, gradiš sebe, Smrdoljube. Ti bi da avanzuješ, a i ti si slučaj za ludnicu i prdekanu. Ponašaj se kao da si normalan, isključi jezik i ja se neću oglašavati - napisao je žestoki momak iz Kaluđerice.On je posavetovao i učesnike „Parova“ da se klone Srbe.- Čuvajte se đavola u jagnjećoj koži i pazite šta pričate u njegovoj blizini, jer on kada nema koga da prijavi, on ode u policiju i prijavi sam sebe da je prešao van obeleženog pešačkog prelaza - završio je Čabarkapa.

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Tukli i Magdalenu

Najduži seks u rijalitijuALEKSANDRA I DAVID RASKLIMALI KREVETAleksandri Subotić je veoma teško palo poligrafsko ispitivanje njenog strica, pa je utehu pronašla u seksu. Njen dečko David jedva je uspeo da je smiri, a našao je i način da je oraspoloži. Iako je Subotićeva rekla da neće imati seks pred kamerama, pogazila je svoju reč i nije odolela iskušenju. Njih dvoje se nisu trudili da sakriju šta rade, a cimeri su mogli da čuju škripanje kreveta i uzdisaje.

Srba otkrio detalje o bratuKARAĐORĐE RADIO ZA DBSrboljub je na poligrafu otkrio šokantne detalje iz svog života, ali i života svoje porodice. On je, između ostalog, izjavio da je njegov brat Karađorđe radio za Državnu bezbednost.- Brat i ja smo do njegove 16. godine živeli sami. Roditelji su bili u Nemačkoj, posećivali su nas, naravno. Onda sam ja otišao u vojsku, a brat je otišao u Nemačku, gde je ušao u kriminal - rekao je Srba i dodao:- Pokušao sam da mu pomognem, da kažem da je uradio to i da dalje ne treba. Međutim, nije me slušao. Strahovao sam za njega. Najgori su bili upadi policije. Kasnije se on pridružio Državnoj bezbednosti, ali je brzo izašao iz toga - rekao je on.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track