TEŠKO NJEMU KAD ŽENA SAZNA: Golubovićka poljubila Mikija na sastanku
Foto: Printskrin

Ovo niko nije očekivao

TEŠKO NJEMU KAD ŽENA SAZNA: Golubovićka poljubila Mikija na sastanku

Stars -

Farmeri su danas, zbog novog zadatka Zadruge, morali jedni drugima da dodele titule. Zadrugino pismo je farmeri zadalo da se izjasne o tome ko je prema njihovm mišljenju najveće razočarenje, a ko najveće prijatno iznenađenje.

Tokom čitanja pisma Zadruge, odmah je došlo do rasprave među farmerima. Jelena Golubović je započela raspravu o tome da li se pravilno kaže razočaranje ili razočarenje, pa je nakon drugog, dopunskog pisma Zadruge, rediteljka dobila pojašnjenje gramatike srpskog jezika po kojoj je ispravno koristiti oba oblika ove reči.Posle toga, farmeri su počeli sa glasanjem.

"Ceca Jovanović je potpuno drugačiji lik nego što je spolja i razočarala me je. Igra neku igru, voli da iritira ljude, a tako nije napolju", rekao je Nikola Lakić.

Dušica Grabović se složila sa mišljenjem da Cecu ne krase dobre osobine.

"Ona za tri minuta proda prijatelja. Ni dan danas nije sagledala situaciju koja se desila", istakla je pevačica koja se osvrnula na prijateljstvo mlađe koleginice sa Lepim Mićom. Ipak, izgleda da je su se farmeri najviše razočarali u Mikija Mećavu, koji se znatno promenio otkako se sprijateljio sa Jelenom Golubović.

"Totalno je zastranio. Upotrebio je taktiku da iskoristi našu Jecu, a ja ga ne poznajem takvog. Pokazao je najgore osobine", rekla je Saška Karan, dok je i Žika Đorđević saglasan sa tim da je zbog rediteljke pevač promenio svoje ponašanje.

"Proklamovao je sasvim drugačije vrednosti na samom početku. Bio je kul i svi su ga gotivili, bio je primer za vrednog čoveka koji proklamuje prave ljudske vrednosti. Odnos sa Jelenom mu je napravio totalnu konfuziju kojom je narušio sliku koju smo imali o njemu", ispričao je Žika.

Kada je na Mikija došao reč, on je istakao da je najviše razočaran svojom bivšom prijateljicom Jelenom, dok mu je ona uzvratila istom merom. Međutim, brzo se predomislila, pa mu je prišla i poljubila ga u obraz. Takođe, ni ovaj sastanak nije mogao da prođe bez incidenata, a glavni akteri bili su Lepi Mića i Marina Perazić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track