TIJANA NEPRIMETNA U UKRAJINI: Ti si super, nego kako je Karleuša?
Foto: Fonet, Printscreen

Srpkinja dala samo jedan intervju u Ukrajini

TIJANA NEPRIMETNA U UKRAJINI: Ti si super, nego kako je Karleuša?

Stars -

Tijanu iznenadio novinar koji se raspitivao o Karleuši, ona mu odgovorila: „Ne poznajem tu ženu“. Marija Šerifović poručila Jeleni: „E pa, ići ćeš na Evrosong ili mene neće biti!“

Ako je suditi po interesovanju stranih medija za našu predstavnicu na Evroviziji, Tijanu Bogićević večeras, u drugom polufinalu najvećeg evropskog muzičkog takmičenja, očekuje debakl!Kako smo saznali od naših izvora iz srpske delegacije, osim nekolicine vatrenih fanova Evrovizije, koji na svojim blogovima pišu o svakom izvođaču, samo jedna novinarska ekipa je zatražila intervju sa Srpkinjom.

Postala autsajder

Čak i tada Tijana je najmanje govorila o sebi, a glavno pitanje njoj upućeno bilo je šta radi Jelena Karleuša.- Otkad je stigla u Kijev, krenuo je sunovrat za Tijanu. Pre toga na kladionicama su joj prognozirali solidan uspeh, čak i plasman u prvih deset u finalu. Međutim, preko noći se sve promenilo. Fanovi Evrovizije su se mnogo razočarali u našu kompoziciju posle prve probe, otad je svi tretiraju kao autsajdera. Nijedan strani medij nema želju da je intervjuiše, osim novinara koji joj je pre nekoliko dana prišao i zaprepastio je jer se uporno raspitivao o Jeleni Karleuši. Ona nije htela da govori o tome, samo mu je kratko odgovorila: „Ne poznajem tu ženu“ - kaže naš dobro upućen izvor.Zanimljivo je da i jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović smatra da bi Karleuša bila idealna za to takmičenje. Tokom emitovanja prvog polufinala Marija je preko Tvitera poručila koleginici iz žirija „Zvezda Granda“ da će se boriti da JK dogodine ode na Evrosong.Zaklela se- E pa, ići ćeš na Evrosong ili mene neće biti - napisala je Šerifovićeva i u opisu stavila emotikon da je ljuta.Jelena joj na ovo nije odgovorila, kao ni na naše pitanje šta misli o Marijinom predlogu.

NARUČIŠ BIJONSE, KINEZI TI POŠALJU SLAVKA!Predstavnik Crne Gore Slavko Kalezić, koji je nastupio u prvom polufinalu, postao je predmet sprdnje na društvenim mrežama. Iako bivši dečko Marije Šerifović nije uspeo da se plasira u finale, stekao je ogromnu popularnost zbog kontroverznog nastupa.- Realnost i Aliekspres - piše ispod fotografije na kojoj su Bijonse i Kalezić, oboje s dugom pletenicom, aludirajući na to da je Crnogorac iskopirao slavnu pevačicu.Jedan od retkih pozitivnih komentara Slavko je dobio od BBC, koji je postavio kratak snimak njegovog nastupa i napisao: „Ovo je nešto specijalno.“

Šta kažu kladioniceBEZ FINALA!Sudeći po kladionicama, Tijana je na ivici da ne prođe u finale. Ona je trenutno na 11. mestu favorita u drugom polufinalu, iz kog će u završnicu takmičenja otići njih 10 (kvota na Tijanu je 1.80). A ako se ipak plasira u finale, kvota za pobedu srpske predstavnice je čak 151!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TIJANA SE OPUSTILA PRED EVROVIZIJU: Srpska predstavnica uhvaćena u BEZOBRAZNOJ POZI!

Ivan Ercegovčević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track